Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEWSBOMB

Novi detalji i preokret oko uhićenih Hrvata u Ateni. Bad Blue Boysi uskoro izlaze na slobodu?

Nastavljaju se ispitivanja navijača u Ateni
Foto: Yiannis Panagopoulos/EUROKINISSI
1/7
03.09.2023.
u 10:36

Grčki mediji tvrde kako bi se nekolicina privedenih BBB-a moglo braniti sa slobode

Nastavlja se istraga oko ubijenog navijača AEK-a Michalisa Katsourisa (29), a koji je stradao dan uoči susreta Dinama i grčkog kluba u Ateni kada su na ulicama gradi izbili veliki neredi. Policija u Grčkoj nastavlja intenzivno istraživati slučaj, a čini se da se dogodio i veliki preokret.

Grčki mediji pišu da će neki od uhićenih Hrvata braniti se sa slobode, odnosno da bi uskoro mogli napustiti istražni zatvor. Naime, grčki odvjetnik koji brani trojicu Hrvata rekao je za tamošnje medije da će idućih dana biti podnijeti zahtjevi za puštanje njegovih klijenata da se brane sa slobode, ali uz stroge mjere nadzora.

VEZANI ČLANCI:

U te mjere je uključeno plaćanje jamčevine te redovito javljanje u policijsku postaju.

- Iznajmit će stan kako bi ovdje imali prebivalište - rekao je odvjetnik trojice Boysa Vasilis Nuzelas.

- Ja samo volim sport, nisam došao izazivati nerede. Došao sam u Atenu s prijateljima. Nisam znao da će ovdje biti toliko navijača. Pokušavao sam pobjeći s mjesta događaja, ne znam tko je to sve organizirao. Studiram i trebao bih diplomirati. Majka mi je umrla prije sedam godina, a otac mi je u zatvoru. Živim s mlađom sestrom. Prije mjesec dana mi je umro djed - prenosi portal Newsbomb riječi uhićenog Hrvata J.L. (23).

Komentara 27

OG
oggi
11:12 03.09.2023.

Prisjećam se kako su mediji emocionalni izvještavali koliko je teško onima u Zambiji što borave u njihovim zatvorima, a bili su tamo naknadno i pušteni da se brane sa slobode (samo su taj detalj svi već zaboravili). Što su oni tamo radili kada je konvencijom zabranjeno strano posvajanje djece?

DO
doberdedec
11:36 03.09.2023.

Ma zatvaraj huligane na 15 godina zatvora.

Avatar 404_ZLO
404_ZLO
13:22 03.09.2023.

U čemu i gdje je taj "veliki preokret"??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije