Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška situacija

Đoković: Razmišljam i o tome da uzmem predah od tenisa

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
07.06.2017.
u 15:16

Thiem je zaslužio ovu pobjedu, bio je puno bolji igrač na terenu. Otežao mi je posao svojim spinovima, a igrao je i jako brzo. Svestran je igrač i jako je teško igrati protiv njega

Novak Đoković ispao je u četvrtfinalu Roland Garrosa. Bolji od njega bio je Austrijanac Dominic Thiem koji ga je za dva sata i 17 minuta igre svladao sa 7:6, 6:3, 6:0.

Bivši najbolji tenisač svijeta izgledao je izgubljeno na terenu, nije igrao najbolje i doslovno je pometen s terena.

- U trećem setu ništa mi nije išlo, bio je to zaista jedan očajan set. Mislim da je taj meč bio riješen već u drugom setu kad sam izgubio servis, na taj izazov nisam imao odgovor. Thiem je zaslužio ovu pobjedu, bio je puno bolji igrač na terenu. Otežao mi je posao svojim spinovima, a igrao je i jako brzo. Svestran je igrač i jako je teško igrati protiv njega, rekao je Đoković pa dodao:

- Moram reći i da sam mu ja malo pomogao jer nisam bio u najboljem izdanju. Pokušavam raditi na nekim stvarima, poboljšati ih, ali ponekad ne ide. Iskreno, ovo je za mene jedna nova situacija jer već osam, devet mjeseci nisam osvojio neki od najvećih turnira. To su svi vrhunski tenisači nekada prošli pa moram i ja naučiti lekciju i izvući pouku iz toga.

Novinari su ga upitali razmišlja li možda da uzme predah od tenisa na neko vrijeme.

- Vjerujte mi, o svemu razmišljam. Posebno u zadnjih nekoliko mjeseci. Pokušavam smisliti neki plan, nešto što će biti najbolje za mene, zaključio je Đoković koji je ispadanjem izgubio drugu poziciju na ATP listi.

Komentara 8

SU
Superman1
16:23 07.06.2017.

Kažu da je povratak na tron teži od osvajanja samog trona. Samo najveći u tome uspiju. Sad nam ostaje da vidimo je li Đoković za to spreman. Želim mu sreću na tom teškom putu.

OD
odisej22
15:46 07.06.2017.

Ajde ,Novače zamisli se ,jesi li ti pistao broj 1 sa tim španjolskim guruom i vegetarijanštinom? Ako tebi Becker kaže ili on ili ja onda se opet zamisli. Ti se nisi ni rodio kad je on bio broj 1. Normalno je kad uspiješ da ti neki žele prodavati fore ,ej ali ti si to postigao bez njih. Pitaj malog Dominica jede ki meso.

MA
Majur
17:29 07.06.2017.

Ući će u povijest kao jedan od najboljih,ali gledajući ga kako se muči zbog raznih razloga,ništa od titule najboljeg svih vremena...Federerov rekord GS-a još dugo neće biti stignut,a kamoli prestignut...a imao je šansu,malo guru-malo kriva prehrana-malo "trpanje" u krivu "stranu" i eto ti pada....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije