Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PITANJU KARIJERA

Nikola Pilić otkrio loše vijesti o Novaku Đokoviću

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.01.2018.
u 21:47

- On ima tek 30 godina i siguran sam da u tenisu nije rekao sve što je imao - rekao je Pilić.

Novak Đoković nastup na Australian Openu završio je u osmini finala porazom 3:0 od Hyeona Chunga. Nekadašnji najbolji tenisač svijeta ima problema s laktom, a sada je njegov bivši trener Nikola Pilić otkrio loše vijesti.

- Đokovićeva se ozljeda zakomplicirala tijekom turnira i sada ga ponovo očekuje pauza. Nitko ne zna koliko dugo. Ne smije se vratiti na teren dok lakat ne bude maksimalno spreman za najveće napore. Ne smije žuriti jer ova ozljeda traži mirovanje. U protivnom čak može dovesti i karijeru u pitanje - rekao je Pilić koji nije siguran mora li Đoković na operaciju.

Novak Đoković
1/12

- Nisam siguran da operacija može 100 posto dovesti do oporavka. Kod takve vrste ozljede je najvažnije da se spoji kost koja se razdvojila.

Đoković je danas tek 14. igrač svijeta.

- On ima tek 30 godina i siguran sam da u tenisu nije rekao sve što je imao - zaključio je Pilić.

Komentara 34

DU
Deleted user
09:47 27.01.2018.

Za Hrvatsko čitateljstvo je ovo dobra vijest jer će nas onda naši mediji prestati maltretirati sa stranim igračima a više sa izvrsnim hrvatskim sportašima.

DU
Deleted user
23:50 26.01.2018.

Ne laži Piliću dobro znaš da bez dopinga uspehe ponoviti ne mogu !

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
22:51 26.01.2018.

Prvo Đoka, onda Kosovo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije