Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRAĆA SE

Đoković otpustio sve trenere pa iznenadio novom odlukom

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
09.04.2018.
u 08:47

Zanimljivo i da se Đoković u Monacu prijavio i za nastup u parovima. Njegov partner bit će Filip Krajinović.

Srbijanski tenisač Novak Đoković opet je iznenadio javnost svojom odlukom. Nekad prvi igrač svijeta dao je otkaz Andreu Agassiju i Radeku Štepaneku i vratio se svom bivšem treneru.

A riječ je o Marianu Vajdi s kojim je ostvario najbolje rezultate. Sa slovačkim trenerom Đoković je surađivao 11 godina, a njegova kriza rezultata baš je krenula njihovim raskidom.

Srbin je s Vajdom trenirao u Marbelli gdje se priprema za nastup u Monte Carlu. Još uvijek nije jasno je li suradnja s Vajdom samo privremena ili je Slovak trajno rješenje.

Zanimljivo i da se Đoković u Monacu prijavio i za nastup u parovima. Njegov partner bit će Filip Krajinović.

Komentara 12

KA
kajinx
19:42 09.04.2018.

Ako mu magareće mlijeko pomaže, treba promjeniti i magarca.

DU
Deleted user
21:35 09.04.2018.

Filip Krajinović rođen je u Somboru. Podrijetlom je Hrvat iz Sombora (otac Stjepan, majka Vera, brat Damir, sestra Katarina). Prve teniske korake napravio je u TK ŽAK. Tenis igra od 5 godine. S 13 godina otišao na Floridu na akademiju IMG Bollettieri gdje je ostao do 19 godine. Trenirao je s Mariom Ančićem i njegovim.... dobio je naziv Agassi iz Sombora ... Narode Hrvati su " in " idem probat vratit staru slavu

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
21:17 09.04.2018.

Mani se Nole nije to za tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije