Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA TUGA

Nova žrtva koronavirusa: Legendi Barcelone umrla majka, oglasio se i Messi

Ronaldinho visits the works of the new Atletico Mineiro's stadium, the MNV Arena
Foto: WASHINGTON ALVES/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/2
22.02.2021.
u 10:45

- Ronnie, ostao sam bez riječi. Ne mogu vjerovati. Šaljem ti puno snage i veliki zagrljaj i tebi i cijeloj tvojoj obitelji. Žao mi je zbog tvog gubitka. Počivala u miru... - napisao je Messi.

Majka bivše zvijezde Barcelone Ronaldinha preminula je nakon što joj je dijagnosticirana korona krajem 2020. godine. Dona Miguelina imala je 71 godine i bila je u bolnici nakon što joj je u prosincu otkriven koronavirus. Saznala je to u njihovom rodnom gradu Porto Alegreu. 

Ronaldinhova je majka preminula u noći s nedjelje na ponedjeljak. 

Nakon što su čuli za ovu tužnu vijest, mnogi klubovi za koje je Brazilac igrao izrazili su svoju sućut, a posebno se istaknula ona Lionela Messija.

- Ronnie, ostao sam bez riječi. Ne mogu vjerovati. Šaljem ti puno snage i veliki zagrljaj i tebi i cijeloj tvojoj obitelji. Žao mi je zbog tvog gubitka. Počivala u miru... - napisao je Messi.

Podsjetimo, Ronaldinho se upisao među najveće legende Barcelone. Ova 40-godišnja zvijezda upisala je 207 nastupa u svim natjecanjima za La Blaugranu, s kojom je osvojio dva naslova prvaka La Lige te jednu Ligu prvaka. 

Nažalost, posljednjih je mjeseci punio medijske stupce, ali ne zbog sportskih uspjeha, već zbog ilegalnih radnji. Naime, proveo je neko vrijeme u paragvajskom zatvoru jer je bio optužen da je u državu htio ući s lažnom putovnicom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 433 (@433)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije