Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAŠE SE KORONE

Nova sezona F1 neće započeti u Australiji?

Abu Dhabi Grand Prix
GIUSEPPE CACACE/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
04.01.2021.
u 16:15

Poseban problem je i to što sedam od 10 momčadi Formule 1 ima sjedište u Engleskoj, gdje slučajevi rastu zbog vrlo zarazne nove inačice koronavirusa, pa su mnoge zemlje zatvorile svoje granice za putnike iz Britanije

Nova sezona F1 vjerojatno ipak neće započeti u Australiji u ožujku zbog straha od širenja koronavirusa i pooštravanja lokalnih karantenskih pravila, tvrdi Reuters. 

Ulaznice za utrku 21. ožujka na stazi Albert Parku u Melbourneu još uvijek nisu u prodaji, a australski mediji tvrde da se utrka neće otkazati već premjestiti u kasniji termin.

Građevinski radovi na postavljanju ograda i tribina oko privremenog uličnog kruga obično bi započeli krajem prosinca, a sada to nije slučaj.

Poseban problem je i to što sedam od 10 momčadi Formule 1 ima sjedište u Engleskoj, gdje slučajevi rastu zbog vrlo zarazne nove inačice koronavirusa, pa su mnoge zemlje zatvorile svoje granice za putnike iz Britanije.

Niti FIA zasad nema komentara, a 28. ožujka je na rasporedu i Velika nagrada Bahreina, koja će vjerojatno biti prva u sezoni.

Lani je VN Australije otkazana samo nekoliko sati prije nego što je trebao započeti prvi trening jer je član tima iz McLarena bio pozitivan na virus.  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije