Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ISTOJ SU MOMČADI

Niko Kranjčar u društvu Ronaldinha i Robinha

Niko Kranjčar
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/2
02.02.2016.
u 15:18

Španjolski mediji sastavili su najbolju momčad igrača bez klubova, tzv. free agenta u kojoj je i naš Niko Kranjčar

Zimski prijelazni rok u većini država je završen, ali nisu svi igrači pronašli nove klubove. Španjolski mediji sastavili su najbolju momčad igrača bez klubova, tzv. free agenta u kojoj je i naš Niko Kranjčar.

Između vratnica je Timo Hildebrand, bivši vratar Stuttgarta čiji je zadnji klub bio Eintracht iz Frankfurta. 

Obrambenu trojku čine Juan Valera, Paulao i Emmanuel Eboue

U vezi su četvorica sjajnih nogometaša: naš Niko Kranjčar koji je raskinuo ugovor s kijevskim Dinamom i trenutačno traži novi agažman, Nizozemac Nigel de Jong te brazilski dvojac Ronaldinho i Ilsinho. Veliki Dinho i dalje luta u potrazi za novim klubom, a nedavno je potpisao ugovor na jednu utakmicu. U pitanju je Barcelona, ali ona manje poznata, iz Guayaquila u Ekvadoru. 

U vrhu napada su Grk Georgios Samaras te još jedan brazilski dvojac – Leandro Damiao i Robinho. Samarasov zadnji klub je WBA, a iako je bio povezan sa Sampdorijom, pa čak i New Yorkom Cosmosima, grčki napadač i dalje traži klub. 

Robinhova kineska avantura u Guangzhou Evergrandeu završila je neslavno sa samo deset odigranih utakmica u kojima je postigao tri pogotka.

>> Niko Kranjčar želi u klub koji se bori za naslov, na razinu više od HNL-a

>> E, jesu li se zeznuli... Hrvatski nogometaši koji su pogriješili s transferom u 2015. godini

Komentara 2

BA
bakaslis
16:17 02.02.2016.

Hebali vas free agentsi pojam iz američkog sporta...Glavni da mislite da ste pametniji da ste napisali npr slobodni igrači "nitko" vas nebi razumio

DO
dobarsavjet
17:17 02.02.2016.

A zašto nije i ime Nike boldirano, tužno šta vi novinari sve radite.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije