Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bundesliga

Nogometaš si sam namjestio slomljen nos

dante
Reuters/Pixsell
07.03.2011.
u 14:42

- Boljelo je kao vrag! Da bih smanjio bol sam sam namjestio kosti u nosu - kaže Igrač Borussije Mönchengladbach Dante.

Nogometaš Borussije iz Mönchengladbacha Dante do ovog vikenda nije ni znao da se u njemu krije potencijalni doktor. Naime, taj je branič u pobjedi nad Hoffenheimom (2:0) usred utakmice sebi namjestio slomljen nos!

Nos mu je u 84. minuti udarcem nogom razbio suparnički igrač Mlapa. Krv je odmah potekla, no Dante nije paničario.

- Boljelo je kao vrag! Pa sam, da bih smanjio bol, sam namjestio kosti u nosu. Kad sam čuo "krc", odmah sam osjetio olakšanje! - prepričao je svoj podvig Dante.

Nakon toga mu je pružena pomoć, a kad ga je sudac Favre u 88. minuti potjerao s terena jer takav nije mogao nastaviti igru, Dante je bio tužan.

- Svaka utakmica nam je važna kako bismo ostali u ligi. I nisam bio sretan što ne mogu do igrati do kraja i još pomoći svojoj momčadi - objašnjava igrač Borussije (M) koji se nada da će igrati već iduće kolo kod izravnog konkurenta u borbi za ostanak Werdera.

Zaštitnu masku nosit će samo tijekom tjedna na treninzima, a estetsku operaciju nosa odgodit će za ljeto.

- Sad je najvažnije da ostanemo u Bundesligi - zaključio je "doktor" Dante.

Komentara 1

LU
lukavg
17:32 07.03.2011.

A otkad to nos ima kosti? Nos je građen od hrskavice. http://hr.wikipedia.org/wiki/Nos

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije