Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA U KOLUMBIJI

Nogometaš koji je preživio stravični pad zrakoplova doznao tužnu istinu...

Chapecoense
Foto: Reuters
1/6
14.12.2016.
u 16:44

– To je bila odluka liječnika. Razgovarali smo s njim zajedno sa psihologom i rekli mu što se dogodilo. Primio je to vrlo emotivno, ali je snažna osoba i razumio je – rekao je dr. Carlos Medonca

Helio Neto (31), jedan od trojice igrača Chapecoensea, nakon 13 dana u bolnici doznao je da mu je većina suigrača poginula u padu zrakoplova u Kolumbiji.

Brazilski branič probudio se iz kome proteklog vikenda i nije se sjećao nesreće. Liječnici mu u početku nisi htjeli reći što se dogodilo jer su se bojali da će doživjeti šok. No, na kraju su mu morali otkriti istinu jer je Neto postao vrlo sumnjičav.

– To je bila odluka liječnika. Razgovarali smo s njim zajedno sa psihologom i rekli mu što se dogodilo. Primio je to vrlo emotivno, ali je snažna osoba i razumio je – rekao je dr. Carlos Medonca, prenosi Mirror.

Kako je završila utakmica, bilo je prvo pitanje Neta nakon što se probudio iz kome. Strani mediji pišu da je u blizini olupine zrakoplova pronađena Biblija na kojoj je utisnuto Netovo ime. Označivač stranica bio je na Psalmu 63 u kojem stoji: "Ti postade meni pomoć, kličem u sjeni krila tvojih. Duša se moja k tebi privija, desnica me tvoja drži."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije