Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srcedrapajuće

Preživjeli igrač Chapecoensea nakon buđenja iz kome postavio pitanje koje je sve rasplakalo!

Helio Hermito Zampier Neto
Foto: Screenshot
1/6
12.12.2016.
u 13:59

Neto se probudio iz kome, a njegovo prvo pitanje rasplakalo je liječničko osoblje, ali i ljude iz cijeloga svijeta koji su o tome čitali.

Zrakoplovna nesreća u kojoj su poginuli gotovo svi članovi nogometnog kluba Chapecoense još uvijek je jedna od glavnih priča svjetskih medija. Trenutačno su u središtu trojica nogometaša koja su preživjela pad – Alan Luciano Ruschel, Jackson Ragnar Follmann i Helio Hermito Zampier Neto.

Ovaj posljednji nedavno se probudio iz kome, a njegovo prvo pitanje rasplakalo je liječničko osoblje, ali i ljude iz cijeloga svijeta koji su o tome čitali.

– Jesmo li osvojili natjecanje? Kako je prošla utakmica s Atletico Nacionalom? – upitao je Neto. 

Osoblje mu nije imalo snage odgovoriti, posebno ne o detaljima nesreće pa su mu zasad prešutjeli da su njegovi suigrači poginuli.

Inače, spomenuti nogometaš dobro se oporavlja, što je potvrdio i njegov otac.

– Moj sin je sve bolje i bolje. Upravo su mu operirali nogu i liječnici su potvrdili da će ponovno moći igrati nogomet. Hvala vam na svim molitvama, a mi ćemo se nastaviti moliti jer još uvijek trebamo potvrdu da će se potpuno oporaviti.

Komentara 5

CR
cronada
18:30 12.12.2016.

tuzno a i veselo posebice za njegovu obitelj!:-))

AU
austrougarskigeneral
17:33 12.12.2016.

tužno

DU
Deleted user
19:09 12.12.2016.

trebali su mu reci da nisu pobjedili jer su ostali bez goriva ,pa jel i to moguce u danasnje vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije