Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA STRAHA

Nogometaš iz BiH oglasio se prvi put nakon što su njega i suigrača napali noževima

Sead Kolašinac i Mesut Ozil
Foto: Firo/DPA/PIXSELL
1/2
26.07.2019.
u 15:07

Danas se bosanskohercegovački reprezentativac oglasio na Twitteru kako bi s pratiteljima podijelio prvu reakciju nakon napada.

Sead Kolašinac glavna je tema svjetskih, a posebno engleskih medija nakon što je goloruk krenuo na napadače koji su željeli ukrasti automobil njegovom suigraču Mesutu Özilu.

Danas se bosanskohercegovački reprezentativac oglasio na Twitteru kako bi s pratiteljima podijelio prvu reakciju nakon napada.

'Bosanski tenk' je i više nego dobro nakon šoka koji je doživio. 

"Mislim da smo dobro", napisao je uz osmijeh i fotografiju s Özilom. 

>>> Pogledajte kako slavi Dejan Lovren u svlačionici

 

Komentara 5

KA
kajinx
22:21 26.07.2019.

Bravo Seja!

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
10:06 27.07.2019.

Hrvati u Bih su Hrvati oduvijek a samo zbog Turske okupacije su trenutno u Bih . Sve zemlje svijeta su uglavnom okrugle , kockaste samo Hrvati zive u kroasanu , to je dokaz da je izmedu Iloka i Dubrovnika bioo prostor popunjen Hrvatima u proslosti (logika govori tako ), Bosnjaci su stvorili naciju od svih muslimana na balkanu koji to hoce biti (poturcenih Crnogoraca Hrvata Srba Albanaca Makedonaca i tko zna koga i daju si za pravo na prostor koji nije njihov teritorij

TA
tarzan
21:23 26.07.2019.

I jedan i drugi Turčin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije