Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA KRAJU GODINE

Noah napušta izborničko mjesto francuske Davis Cup reprezentacije

Yannick Noah
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
12.09.2018.
u 07:00

Noah je kao izbornik sa Francuskom tri puta osvojio Davis Cup (1991, 1996, 2017), a ima priliku to učiniti i ove godine, jer ovog tjedna u polufinalu u Lilleu dočekuju Španjolsku, koja će igrati bez ozlijeđenog Rafaela Nadala.

Izbornik francuske teniske Davis Cup reprezentacije Yannick Noah (58) najavio je odlazak na kraju ove godine, kada mu ističe treći mandat.

Noah je kao izbornik sa Francuskom tri puta osvojio Davis Cup (1991, 1996, 2017), a ima priliku to učiniti i ove godine, jer ovog tjedna u polufinalu u Lilleu dočekuju Španjolsku, koja će igrati bez ozlijeđenog Rafaela Nadala. U drugom polufinalu u Zadru Hrvatska igra protiv SAD-a.

Tijekom igračke karijere Yannick Noah je najveći uspjeh ostvario 1983. godine kada je osvojio Roland Garros.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije