Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA NASLOVNICI

Njemački mjesečnik narugao se Schumiju: 'Ovo je prva fotografija nakon nesreće'

Titanic mjesečnik
Foto: titanic-magazin.de
05.02.2014.
u 11:27

– Naslovnica je nedopustiva i pokazuje potpuno nepoštovanje. Tko objavljuje takvo smeće? – rekao je Lauda.

Njemački satirički mjesečnik Titanic u novom se broju narugao nesreći Michaela Schumachera. "Ekskluzivno! Prva fotografija nakon nesreće. Ovako je teško Schumi ozlijeđen", piše na naslovnici magazina, a na fotografiji je Niki Lauda.

– Naslovnica je nedopustiva i pokazuje potpuno nepoštovanje. Tko objavljuje takvo smeće? – rekao je Lauda, bivši svjetski prvak u formuli koji je 1976. na Nürburgringu doživio tešku nesreću.

Titanic je objavio i puzzle od fotografije ozlijeđenog Schumachera te labirint u kojem pogrešno skretanje vodi u bolnicu.

Njemački tjednik tiska se od 1979., a naklada mu je sto tisuća primjeraka.

>> Michael Schumacher nakratko otvorio oči

Komentara 21

BS
Balkanische_Seljacina
17:42 05.02.2014.

jeli se sjecate genijalni likova oko Gitak TV koji su pokusali raditi nesto zbilja novo i zbilja vrhunsko i satiricko na HRTu? i bili su super. ali nakon sto su na satirican nacin narodu rekli istinu o Sanaderu, HDZu, SDPuDPu i Selebritijama onda su ih u rekordnom vremenu maknuli sa HRTa. toliko o stanju medijskih sloboda i satire u Banana drzavi.

BS
Balkanische_Seljacina
17:39 05.02.2014.

Hrvatskoj uopce ne treba satiricki Magazin poput Titanica. to samo treba uredjenim civiliziranim zemljama. Hrvatska je sama po sebi real-satira.Banana drzava u rasulu. i to pokradena, ponizena, opljackana. da nije tuzno bilo bi za smijati se do suza.

EK
ekarasel
10:19 06.02.2014.

Ovaj mjesecnik -Mr.Lauda je potpuno u pravu- bi trebali kazniti sa 1.000.000 eura.Ta nije to sex u smislu Francuskog presidenta ! Nevjerojatno prljavo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije