Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKAJU SLJEDEĆE PROTIVNICE

Njemačka svladala Austriju i plasirala se u polufinale nogometnog SP-a

Women's Euro 2022 - Quarter Final - Germany v Austria
Foto: Dylan Martinez/REUTERS
1/3
22.07.2022.
u 08:40

U srijedu se u polufinale plasirala i Engleska 2-1 pobjedom protiv Španjolske te će u polufinalu igrati protiv pobjednica susreta između Švedske i Belgije.

Nogometašice Njemačke plasirale su se u polufinale Europskog prvenstva koje se igra u Engleskoj svladavši u četvrtfinalu Austriju sa 2-0 (1-0).

Golove za Njemačku postigle su Lina Magull (25) i Alexandra Popp (89).

Soccer Football - Women's Euro 2022 - Quarter Final - Germany v Austria - Brentford Community Stadium, London, Britain - July 21, 2022 Austria's Marina Georgieva looks dejected after the match REUTERS/Lisi Niesner Photo: LISI NIESNER/REUTERS
Foto: LISI NIESNER/REUTERS

Njemačka će u polufinalu igrati protiv boljih iz utakmice Francuska - Nizozemska.

U srijedu se u polufinale plasirala i Engleska 2-1 pobjedom protiv Španjolske te će u polufinalu igrati protiv pobjednica susreta između Švedske i Belgije.

>> Pogledajte gaf tijekom prijenosa HNL-a

Komentara 1

TH
Thufir
13:00 22.07.2022.

...ali avaj, što ti vrijedi pobjeda sjajna kad riječima BBCjeve reporterke "England's team shows lack of diversity in the women's sport". Okolo se priča da su navodno previše bijele :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije