Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poštovanje

Nizozemski mediji jako cijene Hrvatsku: Kockaste vide kao veću prijetnju od svjetskih doprvaka

Hrvatska povela protiv Austrije, Luka Modrić zabio za 1:0
Igor Soban/PIXSELL
25.01.2023.
u 14:17

Izabranike Zlatka Dalića prvo u ožujku čekaju kvalifikacije za Euro, a onda na ljeto igramo završnicu Lige nacije

Hrvatska je u polufinalu završnog turnira Lige nacija nakon ždrijeba izvukla domaćina Nizozemsku, momčad koju vodi Ronald Koeman i naravno da žele na svom terenu osvojiti vrijedan trofej. Vatreni izazivaju strahopoštovanje kod nizozemskih medija što i nije čudno, osvojili smo srebrnu i brončanu medalju na zadnje dvije svjetske smotre što posebno daje na težini. 

- Sneijder povezao Oranje s Hrvatskom u polufinalu Lige nacija' - naslov je najstarijeg sportskog lista Voetbal International uz komentar:

- Tko će pobijediti? Nadamo se Nizozemska, ali mislimo da Hrvatska ima doista dobre šanse. U polufinalu su četiri jake reprezentacije s puno povijesti, Hrvatska je bila sjajna na svjetskom prvenstvu u Kataru, Španjolska i Nizozemska imaju nove izbornike i zanima nas kako će se oni snaći - piše u tekstu.

- Dalićevoj prvoj zvijezdi Luki Modriću ovo će biti debi u polufinalu ovog turnira, ali Hrvatska je već pobjeđivala Nizozemsku na visokoj razini, uzeli su nam broncu na SP-u u okršaju 98. unatoč golu Zendena - piše rado čitani De Telegraaf

- Koemanu će okršaj s Hrvatima biti prvi veliki ispit iako će u ožujku igrati protiv svjetskih viceprvaka Francuza u kvalifikacijama za europsko prvenstvo 2024. godine - javlja Algemen Dagblad koji nas vidi kao veću prijetnju nego moćna Francuska, aktualni doprvak svijeta. 

 

Komentara 1

DU
Deleted user
20:14 25.01.2023.

Valjda prolazimo na jedanesterce......😁

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije