Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FRANK DE BOER

Nizozemska legenda: Šutalo je dobro izgledao u vatrenima, a za Ajax kao da je igrao na skijama

Erevan: Kvalifikacijska utakmica za UEFA Euro 2024., Armenija - Hrvatska
Foto: Hrach Khachatryan/PIXSELL
1/15
19.09.2023.
u 14:47

Hrvatski branič pokupio je dosta negativnih komentara nakon što su kopljanici poraženi u derbiju od Twentea

Hrvatski nogometaši Josip Šutalo i Borna Sosa našli su se na meti nizozemskih medija poslije neugodnog poraza od Twentea od 3:1. Osim spomenutog dvojca, još jedan Hrvat je stigao u Amsterdam, a radi se o Jakovu Mediću iz njemačkog drugoligaša St. Paulija. Sportski direktor Sven Mislintat također se našao na udaru kritika zbog novih pojačanja. 

- Ajax se naviknuo braniti s visoko podignutim linijama i preuzimati inicijativu, no protiv Twentea su se svi povukli. Igrači loše komuniciraju i to se ne može popraviti u jednom tjednu. Svi moraju govoriti engleski jezik. U četvrtak su dobro trenirali, no onda se na utakmici vidjelo da nisu na dovoljno visokoj razini", zabrinuto je Frank De Boer za Ziggo Sport, inače legenda Ajaxa i Oranja. 

VEZANI ČLANCI:

- U reprezentaciji Hrvatske se sve činilo u redu. Prije toga je odigrao dobru utakmicu protiv Fortune Sittard (0:0). No sada je izgledao kao da igra na skijama. Donosio je pogrešne odluke i skrivio prvi gol. Međutim, jasno je da on zna igrati nogomet - zaključio je De Boer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije