Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON VELIKOG DEBAKLA

Nisu više izdržali: Barcelona uručila otkaz Koemanu

Barcelona unveil new coach Ronald Koeman
ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
28.10.2021.
u 08:18

Katalonski klub je u posljednjih šest utakmica upisao četiri poraza. Poraz u madridskom predgrađu Vallecas uslijedio je nakon poraza 1-2 na domaćem terenu od najvećeg rivala Real Madrida

 

Španjolski prvoligaš Barcelona je u srijedu navečer, nakon prvenstvenog poraza 0-1 u gostima kod Rayo Vallecana, smijenila trenera Ronalda Koemana.

"Barcelona je noćas smijenila Ronalda Koemana kao trenera prve momčadi. To mu je iskomunicirao klupski predsjednik Joan Laporta nakon poraza od Rayo Vallecana. Koeman će se oprostiti od momčadi u četvrtak u kampu za treniranje", navedeno je u priopćenju Barcelone.

Katalonski klub je u posljednjih šest utakmica upisao četiri poraza. Poraz u madridskom predgrađu Vallecas uslijedio je nakon poraza 1-2 na domaćem terenu od najvećeg rivala Real Madrida.

Koeman je na konferenciji za medije nakon poraza od Rayo Vallecana izjavio da "ne zna je li njegova budućnost (u klubu) u opasnosti".

Barcelona se trenutačno nalazi na 9. mjestu u španjolskom prvenstvu.

 

Koeman je na klupu sjeo u kolovozu 2020. godine te imao ugovor na dvije godine. Ljetos je iz Barcelone otišao njen kapetan i najbolji strijelac Lionesl Messi nakon čega je momčad u 13 utakmica upisala pet pobjeda i pet poraza te tri remija.

Zasad je nepoznato tko će zamijeniti Nizozemca.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar zagorac2
zagorac2
09:10 28.10.2021.

ja ipak cekam da Dinamo dade otkaz Krznaru prijnego bude sve izgubljeno i da dovede Biscana a za Barcelonu me boli ???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije