Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na svom travnjaku

Novi prvoligaš Rayo Vallecano šokirao Barcelonu: Katalonci ovim porazom pali na deveto mjesto

LaLiga - Rayo Vallecano v FC Barcelona
Foto: SERGIO PEREZ
1/2
27.10.2021.
u 21:32

Nakon domaćeg poraza u El Clasicu od Reala (1-2) u nedjelju, Barcelona je doživjela novo poniženje, izgubivši u Madridu od Raya (0-1), što im je već treći ligaški poraz u samo 10 utakmica

Novi prvoligaš Rayo Vallecano šokirao je na svom travnjaku Barcelonu s 1-0 u 11. kolu Primere.

Nakon domaćeg poraza u El Clasicu od Reala (1-2) u nedjelju, Barcelona je doživjela novo poniženje, izgubivši u Madridu od Raya (0-1), što im je već treći ligaški poraz u samo 10 utakmica.

U 30. minuti kapetan Sergio Busquets je izgubio loptu što je u pogodak pretvorio kolumbijski veteran Radamel Falcao. Nizozemac Memphis Depay je promašio u 72. minuti penal, njegov udarac je zaustavio makedonski vratar Stole Dimitrievski. 

Soccer Football - LaLiga - Rayo Vallecano v FC Barcelona - Estadio de Vallecas, Madrid, Spain - October 27, 2021 FC Barcelona's Sergio Aguero reacts after missing a chance to score REUTERS/Sergio Perez
Foto: SERGIO PEREZ

Predsjednik Katalonaca Joan Laporta podržao je trenera Ronalda Koemana nakon poraza protiv Benfice u Lisabonu (0-3) u Ligi prvaka, čak i nakon poraza od Reala, no ovaj će poraz Nizozemac teško preživjeti.
Rayo se pobjedom popeo na visoko četvrto mjesto s 19 bodova, dok Barca ima četiri boda manje i tek je deveta.

Sevilla je odigrala 1-1 kod Malorce i privremeno preuzela vrh ljestvice s 21 bodom. Povela je Mallorka u 22. minuti golom Antonia Sanchesa, a izjednačenje Sevili je donio je Eric Lamela u 73. minuti. Ivan Rakitić je ušao u igru osam minuta prije kraja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije