Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI BEZ ZADRŠKE

Nisu je štedjeli! Oštro napali poznatu Hrvaticu, spominjali joj i 'grijehe' iz prošlosti

Foto: Twitter/Screenshot
1/4
21.01.2020.
u 10:11

Nažalost, hrvatska sutkinja imala je još par incidenata na Touru u povijesti

Rafael Nadal s lakoćom je pobijedio Huga Delliena s 3:0 u setovima (6:2,6:3:6:0) u prvom kolu Australian Opena.

Do ''pet minuta slave'' u tom susretu neočekivano je došla i glavna sutkinja tog meča, Hrvatica Marija Čičak

Njoj je slavni Nadal zamjerio u prvom setu da pogrešno mjeri vrijeme između dvaju poena, točnije da pokreće sat prerano. Jasno joj je to dao i do znanja, a nakon toga krenuli su i komentari na Twitteru na račun naše sutkinje. 

"Stavila je naočale tek nakon što se požalio da set počinje prerano", piše jedan navijač. 

"Slavna je po tome što ponekad zaboravlja rezultate. Zar ne? Zašto ona onda sudi Rafin meč? Što radi tu?" pita se jedan korisnik. 

"Zbog nje je nervozan", poručuje navijač Nadala. 

Nažalost, hrvatska sutkinja imala je još par incidenata na Touru u povijesti.

Poljakinja Agnieszka Radwanska pobijedila je Njemicu Monu Barthel sa 3:6, 6:3, 7:5 i izborila drugo kola WTA turnira u Dohi 2018. godine, no dvoboj se pamtiti po kaotičnom gemu kojem je kumovala Čičak. Sporni gem dogodio se u trećem setu kod 4:2 za Radwansku, a problem je nastao jer je Čičak od prvog poena pogrešno brojila. Pa je tako kod 0:15, izjavila 15:0, a istu stvar ponovila je i kod 15:30. Nakon što je Barthel dobila dva sljedeća poena, sutkinja je pripisala gem Njemici iako je bilo 40:30. Radwanska je krenula u raspravu s njom te nakon nekog vremena uvjerila Čičak da gem nije gotov. Tu nije bio kraj, uoči nastavka gema hrvatska sutkinja ponovno je pogriješila jer je rekla 30:40, no brzo su je ispravili.

Na US Openu 2017. godine, bosanskohercegovački tenisač Damir Džumhur izgubio je u trećem kolu od Rusa Rubljova sa 6:4, 6:4, 5:7, 6:4. Džumhur je tijekom meča nekoliko puta raspravljao s Čičak. Najviše ga je razljutilo kad je kad je Rus slavio jedan poen nakon što je loptica dirala mrežu i završila u suprotnom polju. U takvim slučajevima tenisači se obično ispričaju protivniku, a ne slave. – Je li ovo okej? Pogoditi "nec" i ovo raditi – ljutio se Džumhur.

Čičak mu je pokušavala objasniti da Rus time nije prekršio pravila, a da svoje mišljenje o tom potezu ne može reći jer kao sutkinja mora biti neutralna. 

– Nemoj mi, molim te, ništa više govoriti – rekao je tenisač.

U 2. kolu Australian Opena 2017. godine srbijanski tenisač Viktor Troicki pobijedio je Talijana Paola Lorenzija sa 6:3, 1:6, 7:6 (3), 3:6, 6:3. Troicki je ušao u žestoku raspravu s Čičak. U petom setu, kod rezultata 4:3, srbijanski je tenisač osvojio poen, ali je hrvatska sutkinja dosudila aut. Troicki je tražio da se pregleda snimka i bio je u pravu, loptica je dirala crtu. Marija Čičak odlučila je da se poen ponovi, što je naljutilo srbijanskog tenisača.

 – Kako se ponavlja poen ako je bio na suprotnoj strani terena. Bio je tamo. Što mi to radiš? Nije fer. Znaš li što si učinila? Ne možeš vjerovati... – vikao je Viktor Troicki.

>>> Pogledajte kako slavni igraju tenis na humanitarnom turniru na Šalati


 

Komentara 5

NJ
njofra51
10:46 21.01.2020.

Pljujete po Čičak, umjesto da napišete, da Nadal sere i godinama radi vremenski prekršaj, jer si najprije poćešlja oba uha, a zatim I jaja.

DH
dalibor.hren
12:12 23.01.2020.

Nadala bi zbog prekoračenja vremena trebalo početi kažnjavati. Nije niti on Bogom dan!!!

LA
lajh1985
10:38 21.01.2020.

Srecom od tog dzumhura nikad nista :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije