Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOST EMISIJE

VIDEO Bivši igrač Dinama za Večernji TV: Hajduk je pogriješio, trebao je Valdasu dati šansu

Zagreb:  Bivši nogometaš Fabijan Komljenović
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
1/3
20.10.2022.
u 11:46

U emisiji Večernjeg TV-a bivši nogometaš Dinama Fabijan Komljenović najavio je veliki derbi u Splitu između Hajduka i Dinama

U današnjoj emisiji Večernjeg TV-a Fabijan Komljenović, bivši nogometaš Dinama, najavio je veliki derbi u Splitu između Hajduka i Dinama koji je na rasporedu u petak od 20 sati. 

Komljenović je s novinarom Večernjim lista Željkom Jankovićem u studiju razgovarao o mnogim zanimljivim temama s naglaskom na najveću utakmicu u hrvatskom klupskom nogometu.

20.10.2022. Zagreb- Fabijan Komljenovic, bivsi nogometas. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL (ilustracija)

- Dinamo je najkvalitetniji i Dinamo je moćan. Posloženi su u svim segmentima kluba i imaju samopouzdanje u momčadi. Doveli su jednog Antu Čačića koji je bio pod skepsom i koji je razuvjerio ljude. Po svim statističkim parametrima Dinamo je u jednoj prednosti.

- Da, Hajduk se digao u proteklih 20 dana i u derbijima je sve moguće. Povlačili su se tu neki potezi, otpustio se trener kojeg po mojem mišljenju nisu trebali otpustiti. Trebali su ga još ostaviti da radi - komentirao je Komljenović, pa analizirao i faktor i Hajdukove publike.

- Hajduk će možda zbog publike imati neki psihološki moment, ali to može biti i veliki uteg i pritisak. Sjećam se kad smo jednom igrali protiv njih na prepunom Poljudu u derbiju, i pukli su od pritiska.

20.10.2022. Zagreb- Fabijan Komljenovic, bivsi nogometas. Photo: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL (ilustracija)

Kako Komljenović komentira ovaj derbi u smislu borbe za naslov, hoće li sve biti gotovo?

- Dinamo je na ljestvici u bodovnoj prednosti, ali nezahvalno je govoriti da će Dinamo biti prvak i da je prvenstvo gotovo. Ima tu dosta utakmica jahanja, dosta prepreka i mina, pa ostalo je još više od dvije trećine prvenstva.

Što je sve Komljenović još rekao o Hajduku i Dinamu, a što o nekim anegdotama iz svojih trenerskih i igračkih dana, cijelu emisiju pogledajte ispod teksta.

Večernji TV sportska emisija s gostom Fabijanom Komljenovićem

Komentara 3

Avatar Ninefinger
Ninefinger
13:06 20.10.2022.

Nikad čuli za ovog stručLjaka i "igračinu" 😏

ZI
zinegoid
15:10 20.10.2022.

baš mi nekako žao ovih likova koji se još pale na ovakve teme, dinamo, hajduk, i slično. zdrav razum nalaže ravnodušnost iz razloga što je kriminalna skupina za dugi period zakovala poznato stanje, sve druge je iluzija za sirotinju....

BI
billynik
12:03 20.10.2022.

Ma gdje ih izvlačite?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije