Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UFC u problemima

Ništa od borbe s Werdumom? Rothwell pao na doping-testu!

Ben Rothwell vs. Junior Dos Santos
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/5
08.03.2017.
u 09:58

Benu je priopćeno da je osumnjičen za potencijalno kršenje antidopinških pravila, što bi značilo da je pao na doping-testu, no za službenu će potvrdu morati pričekati dodatne provjere.

Benu Rothwellu prijeti suspenzija, a samim time i otkazivanje borbe s Fabricijom Werdumom. UFC-ov teškaš dobio je poziv USADA-e, a to je poziv kojem se niti jedan borac ne veseli, piše Fight Site.

 

Naime, Benu je priopćeno da je osumnjičen za potencijalno kršenje antidopinških pravila, što bi značilo da je pao na doping-testu, no za službenu će potvrdu morati pričekati dodatne provjere.

Rezultati testa na kojem je Rothwell bio pozitivan dolaze s testiranja odrađenog 6. veljače ove godine, a supstanca na koju je pao će biti skrivena od javnosti sve dok se ne donese konačna odluka.

Podsjetimo, jedan od najboljih boraca teške kategorije je već imao problema s dopingom nakon UFC-a 164 i borbe s Brandonom Verom te je tada odradio suspenziju u trajanju od devet mjeseci.

Njegov meč s Werdumom zakazan je za UFC 211 koji je na rasporedu 13. svibnja u Dallasu, no ta se borba sada našla pod velikim upitnikom.

>>Tony Bellew pobijedio je u spektakularnom meču teške kategorije Davida Hayea

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije