Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON OPERACIJE

FOTO Ništa ga ne može zaustaviti: Ivan Perišić na štakama došao u Osijek podržati vatrene

Rotterdam: Susret Nizozemske i Hrvatske u polufinalu Lige nacija
Luka Stanzl/PIXSELL
12.10.2023.
u 14:11

– Duboko vjerujem da će Ivan biti s nama na Euru idućeg ljeta, koji moramo izboriti i zbog njega. Čuo sam se s njim i osjetio njegov optimizam i čvrstu volju da do Eura bude spreman, a poznavajući njegovu predanost i fizičke kapacitete, uvjeren sam da će odraditi vrhunski oporavak te do lipnja doći do željene forme – rekao je Dalić

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić doživio je tešku ozljedu prednjeg križnog ligamenta na desnom koljenu 20. rujna na treningu svojeg kluba Tottenhama.

Perišić je zadobio ozljedu na beskontaktnom treningu i ubrzo je nakon toga bio podvrgnut operaciji u Innsbrucku koja je uspješno prošla.

– 50 posto je operativni zahvat, 50 posto proces rehabilitacije. On se u toj prvoj fazi može oslanjati na nogu. Za tri do četiri tjedna može voziti bicikl, za tri mjeseca trčati. Tu je problem što dulje vrijeme nije moguć kontakt s protivničkim igračem – rekao je nakon Perišićeve ozljede Saša Janković, liječnik HNS-a.

Iz Tottenhama su nakon ozljede istaknuli kako je Perišićeva ozljeda kraj sezone za njega u londonskom klubu, a izbornik reprezentacije Zlatko Dalić nada se da će Ivan biti spreman do Eura iduće godine.

– Duboko vjerujem da će Ivan biti s nama na Euru idućeg ljeta, koji moramo izboriti i zbog njega. Čuo sam se s njim i osjetio njegov optimizam i čvrstu volju da do Eura bude spreman, a poznavajući njegovu predanost i fizičke kapacitete, uvjeren sam da će odraditi vrhunski oporavak te do lipnja doći do željene forme – rekao je Dalić.

No, čak i takav ozlijeđen te u procesu rehabilitacije Ivan je došao u Osijek podržati svoje suigrače iz reprezentacije u Osijek. HNS je objavio njegovu fotografiju na kojoj pored izbornika Dalića i predsjednika Saveza Marijana Kustića stoji na štakama uz natpis "Ništa ga ne može zaustaviti".

 

 

 

Komentara 7

TO
Tomi0713
15:56 12.10.2023.

Bravo dokapetane

ZA
!zagreb!
16:59 12.10.2023.

Svaka čast Ivane!

NO
Nordik
15:10 12.10.2023.

Dolazi i šljivaja s štakama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije