Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PROSLAVLJENI' JAPANAC

Nishimura četvrti sudac na utakmici Brazila i Nizozemske

Yuichi Nishimura
Reuters (Ilustracija)
12.07.2014.
u 22:26

Pravdu na utakmici dijeli alžirski sudački trojac na čelu s Djamelom Haimoudijem.

Japanski sudac Yuichi Nishimura ipak je dobio angažman na završnom vikendu Svjetskog prvenstva. Nishimura je četvrti sudac na utakmici Brazila i Nizozemske u susretu za treće mjesto. Pravdu na toj utakmici dijeli alžirski sudački trojac na čelu s Djamelom Haimoudijem.

Nishimura je bijes navijača diljem svijeta izazvao suđenjem na prvoj utakmici SP-a između Brazila i Hrvatske. Podsjetimo, prvo je propustio isključiti Neymara u 27. minuti kada je Brazilac laktom udario Modrića. U drugom dijelu je Brazilu doslovno poklonio jedanaesterac, a pred sam kraj našima je poništio pogodak. Nakon toga je degradiran pa je na utakmici Hondurasa i Ekvadora bio također četvrti sudac.

>> Nishimura kandidat za suđenje finala Svjetskog prvenstva

Komentara 3

DS
Danijel_S
00:31 13.07.2014.

I to bi nam trebala možda biti utjeha!?

UN
unbekant
10:19 13.07.2014.

Toliko FIFA postuje nasu reprezentaciju,da su evo ponovo metnuli ovog nakisumuru za sudiju,umjesto da suga poslali odmah doma,on i dalje ucestvuje u sudjenju na Brazil-mundijalu,jesmo li toliko bezvrjedni u ocima FIFE?????????

Avatar gecdra
gecdra
07:29 13.07.2014.

Da nije bilo Japanca ovi u Hrvatskim dresovima bi dobili 7 komada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije