Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FIFA OBJAVILA

Nishimura kandidat za suđenje finala Svjetskog prvenstva

Nishimura Hrvatska
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
07.07.2014.
u 19:38

Među kandidatima je i japanski sudac Yuichi Nishimura koji je oštetio Hrvatsku u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu kada je Brazilcima poklonio jedanaesterac i nije vidio Neymarevo udaranje Modrića.

Fifa je objavila imena 15 sudaca koji su kandidati za dijeljenje pravde na finalu Svjetskog prvenstva koje je rasporedu u nedjelju u Rio de Janeiru.

Među kandidatima je i japanski sudac Yuichi Nishimura koji je oštetio Hrvatsku u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu kada je Brazilcima poklonio jedanaesterac i nije vidio Neymarevo udaranje Modrića. Nakon toga susreta Nishimura je na SP-u u Brazilu bio samo četvrti sudac.

Kandidati za finale:

Noumandiez Doue (Obala Bjelokosti), Djamel Haimoudi (Alžir), Ravšan Irmatov (Uzbekistan), Yuichi Nishimura (Japan), Mark Geiger (SAD), Marco Antonio Rodríguez (Meksiko), Enrique Osses (Čile), Sandro Meira Ricci (Brazil), Carlos Vera (Ekvador), Cünet Çakir (Turska), Jonas Eriksson (Švedska), Pedro Proença (Portugal), Nicola Rizzoli (Italija), Howard Webb (Engleska), Carlos Velasco (Španjolska)

>> Eurosport: Zaboravite Neymara, Nishimura je brazilski junak!

Komentara 28

Avatar oracle5
oracle5
20:01 07.07.2014.

Dao Bog da on sudi, pa da se definitivno otklone sve sumnje i potvrdi kolika je sprdačina ovo prvenstvo

ZA
zagorjedotokia
20:02 07.07.2014.

Hahahahaha! Stvarno sve, ali baš sve će ovi lopovi i mafijaši iz fife napraviti da Brazil bude prvak. Mora da su u njihovim privatnim džepovima završile pare od onih nedovršenih radova na stadionima plus kakav milijun od mafije i narkokartela koji kontroliraju kladare. Bi moji Zagorci rekli; kaj je preveč ni s kruhom ne velja!

DU
Deleted user
19:48 07.07.2014.

Ako je ovo istina to će biti vrhunac sprdačine zvane SP u Brazilu a ujedno i potvrda da se ništa ne želi prepustiti slučaju . To bi bio bezobrazluk i izrugivanje cijelom svijetu . Japanac će dati ako treba Messiju crveni odmah na početku utakmice . Cosa Nostra je mala beba za FIFA-u .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije