Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LINO ČERVAR

"Nisam nikakav bjegunac! Pročitajte Olimpijsku povelju"

Lino Červar
Reuters
29.01.2010.
u 00:10

Lino Červar opet je emotivno reagirao uoči službene press konferencije. Možda preburno. Izgledalo je zastrašujuće kada je počeo galamiti na vašeg izvjestitelja.

Austrijski kolege gledali su u čudu što se događa.

– Pročitajte Olimpijsku povelju! Ako ne znate što tamo piše, ja ću vam reći. Piše da se olimpijskog prvaka mora poštovati za života, ali i poslije smrti. Ja nisam bjegunac. Otkud vam to? Ja sam rekao da odlazim nakon EP-a, a nisam pobjegao s istog! – rekao je Lino.

Hrvatski izbornik privatni rat je načeo već u prvom obraćanju za HRT, kada je spomenuo, po njemu, prekritično pisanje nekih novinara i medija, a nije se mogao smiriti niti na press konferenciji.

Ključne riječi

Komentara 18

OB
-obrisani-
13:30 29.01.2010.

Červar je legenda od ćovjeka i trenera da je trener negdje u evropi odavno bi mu digli spomenik,mnogim sportskim novinarima bi trebalo zabranit pisat kad politiku mješaju sa sportom!Kad ode lino teško će neko ponovit ove uspjehe rukometne reprezentacije,pravi ćovjek na pravom mijestu!

OB
-obrisani-
19:16 29.01.2010.

šta je ovo nigdje partizančića, i mrzitelja zemlje hercegove

DU
Dudek
10:46 29.01.2010.

Njemci su ispali iz daljeg natjecanja.Oi nemaju takvu kritiku za neuspjeh nihova trenra g.Branta.Mi smo bolestna narod,samo od drugoga tražimo uspjehe u šporu, a sami nemmo nikakvog uspjeha u životu.Dali ste vi kritičari LINE ČERVARA svjesni koliko on izgubi živacaa na svakoj utakmici.Vaš odgovor već znam: Vi će te reći zato je plaćen.Svi smo mi plaćeni za svoj posa.Svi mi možemo biti ponosni na naše rukometaše i nihovog trenera. Našima dečkima samo malo više sreće, uspjeh je tu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije