Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ISTARSKA KARIJERA

Nino Serdarušić predvodi Hrvate

07.03.2018.
u 18:21

Ove godine počinje nešto ranije, i to u Rovinju, nakon toga će se igrati još u Poreču i Opatiji.

Nekako s proljeća..., pjevao je legendarni Kemal Monteno. Svako proljeće, i to već 46. put, u istarskim se gradovima održava teniska Istarska rivijera. Raritet svoje vrste, jedan od najstarijih ciklusa turnira tog tipa. Ove godine počinje nešto ranije, i to u Rovinju, nakon toga će se igrati još u Poreču i Opatiji.

- Morali smo početi ranije da bismo završili prije Uskrsa. I prijašnjih smo godina znali počinjati početkom ožujka, samo nas je vrijeme više služilo - kaže direktor turnira Branimir Horvat koji je na ovaj ili onaj način već godinama povezan s Rivijerom.

- Svake godine, od 1979. Puno godina kao igrač, pa nekoliko godina kao trener, a od 1995. kao organizator - pojašnjava Horvat.

Prve ATP bodove na Istarskoj su rivijeri osvajali i Becker, Ivanišević, Muster, Ljubičić, Thiem... I ove će godine Rivijera biti iznimno jaka, što se vidi po tome što će prvi nositelj biti Čeh Kolar, 226. tenisač svijeta. Hrvatske snage predvodit će Nino Serdarušić (250.) i Mate Delić (403.). 

Komentara 1

KU
kupatilo
00:14 08.03.2018.

Imaljeyta i za mene.Jasam 4.300.000 ti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije