Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Indian Wellsa

Ivo Karlović i Petra Martić u glavnom turniru

Ivo Karlović
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
05.03.2018.
u 00:30

Odustao je i Rafael Nadal, pa će Marin Čilić biti drugi nositelj (Federer je prvi).

Teniskom natjecanju u Indian Wellsu mnogi tepaju da je peti Grand Slam turnir sezone jer se proteže na dva tjedna, a u isto ga vrijeme igraju tenisači i tenisačice.

Ove će godine početi u 8. ožujka (kvalifikacije u ponedjeljak), a za hrvatski su tenis već stigle dobre vijesti. U glavni turnir su upali i Ivo Karlović i Petra Martić koji su bili na listi čekanja – Ivo umjesto Davida Goffina, a Petra umjesto Lucije Safarove koji su otkazali zbog ozljede. Odustao je i Rafael Nadal, pa će Marin Čilić biti drugi nositelj (Federer je prvi). Ždrijeb je u utorak u 23.50 sati. 

Komentara 1

QQ
qqq
14:18 07.03.2018.

Nole se prijavio za turnir mjesec dana nakon operacije lakta, a ovdje ni riječi o tome, šokiran sam. Malo mi je to čudno, nekako prebrzo se oporavio, ali čovjek sad ima doživotni izgovor za predaju, ako doping ne proradi kako su planirali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije