Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA

Benfica želi dva igrača Dinama, za jednoga je Šahtar nudio 15 milijuna eura!

Nikola Moro
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/7
21.02.2018.
u 07:23

Za Moru je već bilo zainteresirano nekoliko europskih klubova, ove zime želio ga je navodno Šahtar, koji trenira Paulo Fonseca. Ponudili su 15 milijuna eura, ali dobili su odbijenicu od Dinama

Skauti Benfice već su sastavili popis potencijalnih pojačanja za ljetni prijelazni rok, a na tom su popisu, prema portugalskim medijima, i dvojica mladih igrača Dinama, Nikola Moro i Borna Sosa.

Portugalci hvale ovu dvojicu Dinamovih igrača, za Moru kažu da je univerzalni vezni igrač koji, iako mlad, ima veliku minutažu u Dinamu. No, i tim medijima jasno je da će tu Benfica imati veliki problem:

– Za Moru je već bilo zainteresirano nekoliko europskih klubova, ove zime želio ga je navodno Šahtar, koji trenira Paulo Fonseca. Ponudili su 15 milijuna eura, ali dobili su odbijenicu od Dinama.

Iako Benfica skupo prodaje svoje igrače, ne kupuje baš tako bogato. A neće joj biti jeftin ni Sosa za kojeg pišu da je lijevi bek budućnost hrvatskog nogometa. Očekuje se da će iz Benfice otići Grimaldo i da će za njega trebati zamjenu, sjetili su se Dinamova lijevog beka, ali još ne barataju iznosom koji bi za njega trebalo platiti Dinamu.

Komentara 2

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
18:51 21.02.2018.

Sjajni Dečki!!! Koju Budućnost ima Hrvatska Reprezentacija!!!!!!!! Bravo Dečki!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije