Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslan kući sa SP-a

Nikola Kalinić vratio se u Split, zatrpan je pozivima iz Italije!

Nikola Kalinić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
18.06.2018.
u 22:34

– Na utakmici s Nigerijom Nikola se zagrijavao, trebao je ući, ali rekao je da nije spreman. Tako je bilo i protiv Brazila, kao i na jučerašnjem treningu.

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavila je s pripremama za utakmicu s Argentinom, a Nikola Kalinić, igrač kojeg je izbornik Dalić izbacio iz kampa, vratio se u Hrvatsku.

Kako piše Slobodna Dalmacija, napadač se zrakoplovom vratio u Split. Sletio je nešto iza podneva, a tamo ga je dočekao njegov zastupnik Tomislav Erceg koji je od sinoć zatrpan pozivima iz Italije. Svi žele doznati što je napravio igrač Milana.

>>Pogledajte kako je Ćiro komentirao 'slučaj Kalinić'

I dok čekamo njegovu stranu priče, izbornik Zlatko Dalić danas se kratko oglasio o tom slučaju i objasnio zbog čega ga je poslao kući.

– Na utakmici s Nigerijom Nikola se zagrijavao, trebao je ući, ali rekao je da nije spreman. Tako je bilo i protiv Brazila, kao i na jučerašnjem treningu. Ja trebam spremne i zdrave igrače i odlučio sam da odlazi doma. Hvala lijepa, sve sam vam rekao – kazao je Dalić.

Nikola Kalinić
1/18

Komentara 77

DU
Deleted user
22:37 18.06.2018.

Neces igrati ??? Pakuj krpice i kuci.....

AN
ante555
23:07 18.06.2018.

Platio cijenu svoje tvrdoglavostii i umišljenosti. Poznat po incidentnom ponašanju. Daliću svaka čast.

Avatar white socks
white socks
23:09 18.06.2018.

Postaće idol ostoja, svastikara, drugova zastavnika, tt (torcidinih terorista) i ostalih domaćih izdajica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije