Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbačen iz repke

Igrači su ovime jasno dali do znanja na čijoj su strani u sukobu Dalić-Kalinić!

Hrvatska Nigerija
Foto: Reuters/Pixsell
1/18
18.06.2018.
u 17:57

- Na utakmici s Nigerijom se Nikola zagrijavao, trebao je ući, ali rekao je da nije spreman.

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za utakmicu protiv Argentine u drugom kolu Svjetskog prvenstva u Rusiji. Vatreni su na dobrom putu, u prvom su kolu pobijedili nigeriju s 2:0 i jedna pobjeda u preostale dvije utakmice jamčila bi im drugi krug.

Nažalost, Nikola Kalinić odlučio je to malo pokvariti. Nezadovoljan statusom, odbio je ući u igru protiv Nigerije, a izbornik Dalić dobro je reagirao i poslao ga kući.

Hrvatska Nigerija
1/7

- Na utakmici s Nigerijom se Nikola zagrijavao, trebao je ući, ali rekao je da nije spreman. Tako je bilo i protiv Brazila, kao i na jučerašnjem treningu. Ja trebam spremne i zdrave igrače i odlučio sam da odlazi doma. Hvala lijepa, sve sam vam rekao, kazao je Dalić.

>>Pogledajte što je Ćiro rekao o 'slučaju Kalinić'

A ostali igrači? Oni su svojim izjavama jasno dali do znanja na čijoj su strani u ovom sukobu.

- Mogu reći da je atmosfera fantastična i da aktualni događaj nije poremetio atmosferu koju smo imali do sada. I dalje smo maksimalno koncentrirani na utakmice koje slijede i pozitivno razmišljamo. Mi koji smo ostali dišemo kao jedan, rekao je Šime Vrsaljko, a Milan Badelj dodao:

>>Pogledajte što o izbacivanju Kalinića kažu novinari sportske redakcije Večernjeg lista.

- Reprezentacija je drukčija nego klub i mislim da je ključno zatomiti vlastiti ego. To je izuzetno važno za atmosferu i za homogenost grupe. Da svi svoj ego stave u službu momčadi.

Komentara 22

PR
prajdali100
18:43 18.06.2018.

Nitko od igrača nije ispred reprezentacije Hrvatske. Nitko.Bravo Daliću !

KO
Kopreinitz
18:34 18.06.2018.

Bravo Dalicu, ispravna reakcija ne umisljenost jednog Kalinica, taj nikad vise nesmije obuc9i sveti dres Hrvatske, , nek se preserava u Hajduku.

Avatar bukovica.tg
bukovica.tg
18:17 18.06.2018.

srboje delac napisi nesto pozitivno o Vatrenim i Mamicu. Dostaje vose srbadije

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije