Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije htio van?

Nikola Kalinić se svađao s Dambrauskasom pa su ga gađali s tribina

Dinamo i Hajduk u utakmici Superkupa na stadionu u Maksimiru
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/71
10.07.2022.
u 07:15

I dok je prezimenjak Lovre oduševio obranama i postao igrač utakmice, Nikola se branio od boce sa tribina i povisio ton na Dambrauskasa.

Nikola Kalinić upisao je dobru partiju u sinoćnjoj utakmici protiv Dinama, no u 69. minuti Valdas Dambrauskas odlučuje da je to kraj utakmice za njega i u igru ubacuje Mlakara.

Kalinić je u sedamdesetak minuta na terenu vodio veliku bitku sa stoperskim parom Dinama Lauritsen-Perić. Istrčavao kontre i vraćao se u obranu i nije uopće bio zadovoljan odlukom trenera da ga zamjeni.

09.07.2022., Stadion u Maksimiru, Zagreb - Utakmica Superkupa izmedju GNK Dinamo i HNK Hajduk. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Emocije su to, reakcije u trenutku i vjerojatno nema dublje pozadine. No, Kalinić je prilično burno reagirao prema svojem treneru nakon što je napustio granice igrališta nezadovoljan što ga je izvadio. Dok je Kalinić ljutito protestirao sukobivši se s Valdasom prema njemu je poletjela boca s tribine, javljaju 24 sata.

Pitanje novinara nakon derbija o atmosferi u svlačionici i možebitnim problemima ostalo je visjeti u zraku. Valdas nije htio komentirati stanje u momčadi.

Komentara 8

BE
Berlioz
11:29 10.07.2022.

Bilo je samo pitanje vremena dok Nikola ne izazove nerede. Možda ga uspiju nekome uvaliti za vrijeme prijelaznog roka.

KA
kažemja
13:10 10.07.2022.

Pa nije ni čudo da je promijenio već hrpu klubova.Umišljena tovarska sirovina.

PE
Perspektivan
12:49 10.07.2022.

Sinoc mozda i nije trebao izaci jer je mlakar katastrofa! Ali,i sad sam misljenja da bi hajduk bio prvak da nikola nije doveden!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije