Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Nikola Kalinić možda još neće biti spreman za milanski derbi

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.10.2017.
u 17:42

Kalinić je 1. listopada u ligaškom ogledu protiv Rome ozlijedio aduktor i od tada je izvan stroja

Nakon što je propustio utakmice protiv Finske i Ukrajine, hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić je pod znakom pitanja i za derbi između Milana i Intera koji je na rasporedu u nedjelju.

Kalinić je 1. listopada u ligaškom ogledu protiv Rome ozlijedio aduktor i od tada je izvan stroja.

- Kaliniću se stanje popravlja iz dana u dan. Pažljivo pratimo njegov o stanje i još je upitno hoće li se oporaviti. Lagani smo optimisti - kazao je klupski liječnik Stefano Mazzola.

Problema s ozljedama imaju i braniči Mateo Musacchio, te Luca Antonelli.

- Antonelli ima problema s listom, dok Musacchia muči bedreni mišić. Pitanje je hoće li biti spremni - dodao je Mazzola.

Uoči derbija Inter se nalazi na trećem mjestu Serie A sa 19 bodova, koliko ima i Juventus na drugoj poziciji, dok je u vodstvu Napoli sa 21 bodom. Milan je sedmi sa 12 bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije