Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promotionplay-Domograd osvojio Kutiju

Niko Kranjčar: Za mene je Kutija šibica sve, a Cico i Pop su legende turnira

Dva kapetana: Revijalna utakmica u čast otišlih velikana nogometa i hakla, Zlatka Kranjčara i Duška Popovskog
Marko Prpic/PIXSELL
30.12.2021.
u 21:07

Revijalna utakmica "Dva kapetana", posebno je ganula sve okupljene u Domu sportova, a bila je posvećena dvojici sportskih velikana – Cici Kranjčaru te Dušku Popovskom

Veteranski turnir osvojila je momčad Promotionplay-Domograd pobjedom nad Senjak Hoteli Matan s 4:1.

- Šesti naslov na Kutiji. Tri seniorska i sada i tri veteranska. Ista ekipa već dvadeset godina, a svaka čast Franji i kapa do poda ostalim igračima. Ovako nešto napraviti je uistinu poseban osjećaj za sve nas. Utakmica je išla u dobrom smjeru, poveli smo te povećavali gol razliku. Mislim da smo ipak pokazali dugo nije bilo, a možda neće ni biti,ovakve ekipe u Zagrebu - rekao je Hrvoje Štrok, član pobjedničlke momadi i najbolji igrač veteranske Kutije.

Revijalna utakmica "Dva kapetana", posebno je ganula sve okupljene u Domu sportova, a bila je posvećena dvojici sportskih velikana – Cici Kranjčaru te Dušku Popovskom.

- I Cico i Pop su legende ovog turnira, a lijepo je što su ovdje zaigrali igrači koji su na ovom turniru isto ostavili jako veliki trag, i drago mi je da su nas njih dvojica opet okupila. Za mene je Kutija sve. Ona znači djetinjstvo jer sam Kutiju igrao isključivo sa svojim najboljim prijateljima iz Dinama, s kojima sam odrastao, i uvijek smo imali svoju ekipicu. - rekao je Niko Kranjčar.  

>> Pogledajte i video

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije