Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVLJE CITYJA

Niko Kovač vodio 2:0 protiv Guardiole pa na kraju izgubio

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/2
29.07.2018.
u 08:44

Građani su u Miamiju slavili protiv Bayerna Nike Kovača i to na kakav način! Već nakon 24 minute zaostajali su 0:2, pogotke za Kovačevu momčad postigli su Shabani u 15. te Robben u 24. minuti.

Dok je europski nogomet spavao, njegove najbolje perjanice odmjerile su snage preko bare, u SAD-u. U sklopu International Champions Cupa.

U velikom engleskom derbiju, Liverpool je potvrdio ono što je Jose Mourinho rekao ovih dana, da će biti ozbiljan kandidat za naslov prvaka. Razbili su redsi, doduše okrnjeni Manchester United 4:1 pred više od 100.000 gledatelja na Michigan stadionu, piše Goal.

Poveo je Liverpool pogotkom Manea s bijele točke u 28. minuti, ali su crveni vragovi samo tri minute kasnije izjednačili preko Pereire. I držali se sve tamo do 25 minuta pred kraj. A onda je Liverpool utrpao još tri komada i upisao uvjerljivu pobjedu. Krenulo je lijepim golom Sturridgea u 66., iz novog kaznenog udarca prednost je povećao Ojo u 74., da bi Shaqiri dovršio posao u 82. minuti.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Uspješan je bio i aktualni engleski prvak, Manchester City. Oni su u Miamiju slavili protiv Bayerna Nike Kovača i to na kakav način! Već nakon 24 minute zaostajali su 0:2, pogotke za Kovačevu momčad postigli su Shabani u 15. te Robben u 24. minuti.

Uspio je City do poluvremena smanjiti na 1:2 golom Bernarda Silve u prvoj minuti sudačke nadoknade, a onda su u nastavku preokrenuli. Nmecha je u 51. donio izjednačenje, a Bernardo Silva svojim drugim golom vodstvo, a pokazalo se, i pobjedu.

Ostao je kod građana ipak malo gorak okus nakon ove pobjede jer se u 28. minuti ozlijedio Mahrez i morao napustiti igru, a upravo je umjesto njega ušao dvostruki strijelac Silva.

Na teren je sinoć izašao još jedan engleski klub, Tottenham. Ali Spursi su ostali kratkih rukava u dvoboju s Barcelonom u Los Angelesu. Doduše, tek nakon raspucavanja s bijele točke.

Trenera Mauricija Pochettina može veseliti što su njegovi momci pokazali mentalnu snagu i vratili se nakon 0:2 zaostatka, ali do potpunog preokreta nije došlo. Barcelona je povela preko El Haddadija u 15. minuti, a Arthur je u 29. povisio na 2:0.

S tim se rezultatom otišlo i na odmor, a u nastavku je blitz-kriegom Tottenham došao do 2:2. Prvo je Son u 73. smanjio zaostatak, a onda je N'koudou dvije minute kasnije zabio za izjednačenje.

Na jedanaestercima su gledatelji vidjeli samo jedan promašaj. I to Tottenhamovog Georgioua. Dovoljno za pobjedu Barce kod koje je svih pet izvođača bilo precizno.

Komentara 3

DU
Deleted user
09:36 29.07.2018.

Dobro. Ovo je bila trening tekma ali upozorenje da Niko nije još kvalitetan kao sto je Guardiola.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije