Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poraz Eintrachta

Niko Kovač u 88. minuti primio gol i nije uspio osigurati ostanak u ligi!

Niko Kovač
Foto: DPA/PIXSELL
1/6
14.05.2016.
u 17:32

U prvu ligu će najesen ući Freiburg i Red Bull Leipzig, koji su svoj plasman izborili prije posljednjeg kola 2. Bundeslige.

Dvije minute i sudačka nadoknada... Toliko je dijelilo Niku Kovača od zlata vrijednog boda koji bi osigurao da njegov Frankfurt osigura ostanak u prvoj njemačkoj ligi. No, stoper Chelseaja na posudbi u Bremenu Djilobodji zabio je za pobjedu Werdera u 88. minuti i odgodio veselje navijača Eintrachta. 

Kovač tako nije uspio već danas osigurati svojoj momčadi ostanak u elitnom društvu, ali još uvijek može ostati u ligi jer igra doigravanje s Nürnbergom, koji je završio treći u drugoj ligi.  

U posljednjem kolu ovogodišnjeg izdanja njemačke Bundeslige Bayern je napravio ono što je radio cijelu sezonu – dominirao. U utakmici revijalnog karaktera svladao je rezultatom 3:1 Hannover, koji će dogodine igrati u drugoj ligi. Gostujuću mrežu načeo je Robert Lewandowski u 12. minuti, a golijadu je nastavio Mario Gotze u 28. i 54. minuti. Počasni gol za goste zabio je Sobiech u 66. minuti.  

Hannoveru će se u drugoj ligi sljedeće sezone u 2. Bundesligi pridružiti Stuttgart, koji je u zadnjem kolu izgubio na gostovanju kod Wolfsburga.  Domaće navijače razveselio je pogotkom u 11. minuti Arnold, a u 29. je vodstvo zelenih povećao Schurrle, koji je i potvrdio pobjedu u sudačkoj nadoknadi golom za 3:1. Jedini strijelac kod Stuttgarta bio je Didavi.

Valja spomenuti da je naš Dario Krešić započeo utakmicu između vratnica Leverkusena te primio jedan gol protiv Ingolstadta. Početkom drugog poluvremena izašao je iz igre zbog dogovora da priliku dobije i treći vratar Bayera Yelldell, a domaćin je na kraju slavio 3:2.

U Ligu prvaka će najesen izravno ići prvak Bayern, drugoplasirana Borussia Dortmund i Bayer Leverkusen, dok će Borussia Monchengladbach u pretkolo. Izravni plasman u Europsku ligu izborio je u posljednjem kolu Schalke, koji je u gostima svladao Hoffenheima 4:1. 

U prvu ligu će najesen ući Freiburg i Red Bull Leipzig, koji su svoj plasman izborili prije posljednjeg kola 2. Bundeslige.

Ostali rezultati:

Augsburg – Hamburg 1:3
Darmstadt – Borussia Monchengladbach 0:2
Borussia Dortmund – Koln 2:2
Bayer Leverkusen – Ingolstadt 3:2
Mainz – Hertha 0:0

Komentara 12

Avatar kravata
kravata
18:44 14.05.2016.

Eto kako se mozemo slozit politicki kad se ovakvi komentari pisu u sportu. Hrvat ne voli hrvata pa tko nas je otroval sramota sramota.

Avatar Titanov sin
Titanov sin
18:55 14.05.2016.

Niko sretno u doigravanju, bit će te kompletni i jači. Hrvati su uz tebe.

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
17:52 14.05.2016.

Kaj je zalizanko golamn bio na toj tekmi da je primio gol??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije