Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE OBJASNIO

Niko Kovač posuo se pepelom: To je bila pogreška, nisam trebao to napraviti

Niko Kovač i Franck Ribery
Foto: DPA/Pixsell
1/6
17.10.2019.
u 14:06

– Ta moja izjava bila je pogreška, pogrešno sam se izrazio. Razgovarao sam s Thomasom i razumio je. Sve smo izgladili – rekao je Kovač, ali nije htio otkriti hoće li Müller igrati od prve minute

Bayern u subotu u 8. kolu Bundeslige gostuje kod Augsburga, a susret je najavio trener bavarske momčadi Niko Kovač.

– Bit će to kao protiv Hoffenheima (Bayern je tu utakmicu izgubio s 2:1, op. a.). Imaju dobru momčad i neće nam biti lako. Očekujem vrlo zahtjevnu utakmicu. Moramo iskoristiti svoje šanse – rekao je bivši hrvatski izbornik.

Njemačke novinare zanimalo je i kakva je situacija s Thomasom Müllerom. Kovač je nedavno izjavio "ako nam ponestane nogometaša, Müller će sigurno dobiti minutažu" iz čega su mnogi zaključiti da je Nijemac na izlaznim vratima.

– Ta moja izjava bila je pogreška, pogrešno sam se izrazio. Razgovarao sam s Thomasom i razumio je. Sve smo izgladili – rekao je Kovač, ali nije htio otkriti hoće li Müller igrati od prve minute.

– Igrač koji ne nastupa nesretan je. No, kao trener moram donositi odluke jer na teren ne mogu poslati više od 11 igrača. Moram odabrati momčad za koju vjerujem da može pobijediti.

Kovač je progovorio o stanju s ostalim igračima.

Lucas Hernandez nije imao dovoljno treninga pa nije mogao igrati dvije utakmice za Francusku u kratkom roku. Odigrao je drugu i zdrav se vratio u München. Svi ostali reprezentativci su zdravi.


 

Ključne riječi

Komentara 3

ZB
Zoki-Bijela
14:51 17.10.2019.

Niko samo na prvu..

AM
Ameise
15:54 17.10.2019.

Ne znam sta je tu cudno ako covjek skonta da je pogrijesio pa onda kaze,jesam,sorry. Cudnije je ako ne prizna.

BU
Bubalamala
17:12 17.10.2019.

Kad imaš takvih u momčadi koji sami sebe stavljaju u prvih jedanaest, to treba riješiti jer stvara razdor u ekipi. Müller se time neće pomiriti da sjedi na klupi jer ga supruga opasno pritišće !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije