Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNIMNO PRIZNANJE

Niko Kovač oduševio Francuze! Dali su mu nagradu za najboljeg trenera

FRA, Coupe de France, AS Monaco vs Paris Saint Germain
EXPA/PIXSELL
02.06.2021.
u 15:50

Nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije uspio je klub koji se posljednjih sezona borio na dnu lige okrenuti u jednog od pretendenata na naslov prvaka.

Niko Kovač je s Monacom imao odličnu sezonu, završio je treći i do posljednjeg se kola borio za titulu. Dogurao je i do finala Kupa gdje ga je zaustavio PSG te zbog svega zaslužio nagradu za najboljeg trenera lige!

Dodijelio mu ju je ugledni francuski list L'Equipe, a izbor nije bio lak. Naime, trener Lillea Christophe Galtier napravio je pravo malo čudom osvajanjem titule kraj favoriziranih i osjetno bogatijih Parižana.

No, nekadašnji izbornik hrvatske nogometne reprezentacije uspio je klub koji se posljednjih sezona borio na dnu lige okrenuti u jednog od pretendenata na naslov prvaka. I bio je uspješan na svim frontovima.

Sad je na redu izboriti Ligu prvaka, u koju mora kroz dodatne kvalifikacije.

Ključne riječi

Komentara 4

BI
billynik
16:49 02.06.2021.

Kovač je svima dobar samo nama nije.

SO
sohnahoakasaa
17:19 02.06.2021.

Čestitam Niko i tvom bratu Robertu....

Avatar Bill Carson
Bill Carson
16:06 02.06.2021.

Kovač je pravi trener, ali mimoze iz reprezentacije su ga otjerali. Vjerovatno su bili uvrijeđeni kada su dobili bezvrijednu prijateljsku, a ovaj im rekao da su odigrali loše bez postovanja uputa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije