Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ferguson prati Jelavića!

Nikica: Nije mi lako igrati kada znam da me gleda Manchester

\'Rangers\' Nikica Jelavic attempts a shot at goal during their CIS Cup final soccer match against Celtic at Hampden Park stadium in Glasgow, Scotland March 20, 2011. REUTERS/David Moir (BRITAIN - Tag
Reuters
05.05.2011.
u 07:45

Trener Manchester Uniteda dolazio je na utakmice Rangersa radi hrvatskog reprezentativca

Trinaest pogodaka u 21 nastupu za Glasgow Rangers, to nije moglo promaknuti ni najvećemu menadžeru na Otoku. Zvuči nevjerojatno, ali je provjereno: Alex Ferguson dolazio je na utakmice škotskoga prvaka radi hrvatskog reprezentativca Nikice Jelavića!

Zna se da je Fergie već izgubio strpljenje s hirovitim Bugarinom Berbatovom, Michael Owen daleko je od nekadašnje forme, te United traži jeftinog centarfora koji bi rasteretio Rooneya i Hernandeza.

Ostatak priče pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 12

LA
lacković
08:46 05.05.2011.

\"rasteretio\" Rooneya i Hernandeza - drugim riječima, bio im rezerva za manje važne utakmice.

LI
likizogledala
08:56 05.05.2011.

Nikica? nas dragi novinar i Nikica Jelavic su na TI :)

Avatar Topgen
Topgen
10:52 05.05.2011.

Snazan, brz , osjecaj za gol. A mlad. Tip igraca kojeg svaki klub zeli. Danas nije sramota sjediti na klupi. Od kvaliteta klupe , zavisi snaga ekipe. Pogledajte , na primjer , tko sve sjedi na klupi Bayerna, ManU-a , Citya ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije