Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kolegijalan istup

Kovaču će biti toplo oko srca: Legenda njemačkog nogometa mu stala iza leđa

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/7
05.04.2019.
u 19:32

Matthias Sammer pozvao je upravu i navijače da budu strpljivi s nekadašnjim izbornikom Hrvatske

Matthias Sammer, legendarni njemački nogometaš koji je najsvjetlije trenutke karijere zabilježio u dresu dormundske Borussije, stao je u obranu hrvatskog stručnjaka Nike Kovača.

Sammer je u najavi subotnjeg velikog njemačkog derbija kazao da se izuzetno veseli utakmici u kojoj će Bayern dočekati Borussiju, te je o nekadašnjem hrvatskom izborniku govorio biranim riječima i izrazito zaštitnički

- Odjedanput od njega očekuju da sve zna, da sve može učiniti, pa čak i da ima golemo iskustvo. To je nemoguće. Radi fantastičan posao, bori se, a stalno se dužan nekome pravdati. Nije Kovaču lako.

Pa dajte mu vremena da dosegne najvišu razinu. Svima se daje pravo da se prilagođavaju u tranzicijskim danima, upravama, igračima, momčadima, ali ne i trenerima. Ne razumijem to - kazao je Sammer, koji je nekoć služio upravo na mjestu sportskog direktora Bayerna.

- Niko Kovač Bayernu mora dati svoj potpis i krenuti svojim putem. Ne treba kopirati Pepa Guardiolu, Juppa Heynckesa ili Louisa van Gaala - kazao je sadašnji savjetnik Borussije i dodao da je Kovač upravo onakav trener kakav je bio i i igrač - sportaš koji se ne predaje.

- Lucien Favre (trener Borussije) i Niko Kovač vodit će u subotu veliku bitku. Samo će jedan od njih na kraju moći osvojiti svoj prvi bundesligaški naslov, ali drugi za mene nipošto neće biti gubitnik - zaključio je Sammer.

 

Komentara 2

PR
prajdali100
20:15 05.04.2019.

Niko nedaj se.Slijedi veliki remont Bayerna.

Avatar Voljeni Maršal Tito Pajcek
Voljeni Maršal Tito Pajcek
19:58 05.04.2019.

Defenzivan talijanski nogomet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije