Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Arijan Ademi:

'Nikada nisam zabio ovako lijep pogodak!'

arijan ademi
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
03.08.2014.
u 11:59

Ovo su mi prvi golovi ove sezone, presretan sam i nadam se da ću nastaviti ovako - rekao je Čop.

Nakon uvjerljive pobjede nad Zadrom (5:0) u 3. kolu Prve HNL Dinamo je sa maksimalnih 9 bodova na čelu ljestvice.

- Dobra utakmica, odradili smo što smo trebali i dobili s uvjerljivih 5:0. Moj pogodak? Naravno da mi je najljepši u karijeri. Nisam baš zabio puno golova i sigurno da mi je ovaj najljepši; nikada nisam zabio ovako lijep pogodak. Nakon ovih 5:0 i dobrih igara ove sezone nadamo se i očekujemo što više navijača u srijedu jer smo pokazali da zaslužujemo njihovu podršku – komentirao je veznjak modrih Arijan Ademi za službenu stranicu Dinama.

A napadač Duje Čop postigao je čak tri pogotka protiv Zadra.

- Odigrali smo pravu utakmicu, a ovi koji manje igraju su pokazali da se na njih itekako može računati. Mislim da smo večerašnjom igrom i uvjerljivom pobjedom ispisali najbolju pozivnicu navijačima za srijedu; trebat će nam njihova pomoć da napravimo i taj korak i osiguramo europsku jesen. Hat-trick? Ovo su mi prvi golovi ove sezone, presretan sam i nadam se da ću nastaviti ovako. Slobodnjak? Sigurno je jedan od najljepših, ali meni su jednako dragi oni s pola metra i oni u rašlje. Nadam se da će mi trener u budućnosti dati priliku da i više pucam slobodne udarce – kaže Čop.

>>Čop postigao tri pogotka u 'petardi' Dinama protiv Zadra!

>>Dani Olmo debitirao za Dinamo u utakmici protiv Segeste

Komentara 2

ZO
zoom
13:56 03.08.2014.

odlična igra dinama, prekrasni golovi ademija i čopa iz slobodnjaka, gušt je bio gledati utakmicu. sve skupa-najbolja pozivnica navijačima da konačno protegnu noge do maksimira i u srijedu podrže navijanjem dinamo protiv aalborga!

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
07:03 04.08.2014.

BRAVO dečki sam tal nastavite i to je to......... :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije