Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODMAH U 'VATRU'

Dani Olmo debitirao za Dinamo u utakmici protiv Segeste

Dani Olmo
Luka Stanzl/Pixsell
02.08.2014.
u 23:06

Završilo je 1:0 za Dinamo, a Španjolac je odigrao sedam minuta.

Trener Dinamove B momčad Sreten Ćuk pozvao nas je u Sisak, na dvoboj njegove momčadi i sisačkog drugoligaša, a pozivnicu potkrijepio informacijom da će zaigrati i Dani Olmo, 16-godišnje čudo od talenta kojeg je Dinamo uzeo Barceloni.

No, prije negoli će plavi krenuti u Sisak iz vrha kluba stigla je uputa da se dječaka sačuva, jer nije spreman, a Segesta je čvrsta momčad.

Ionako 'šareni' sastav druge plave momčadi, u kojem je bilo i igrača na probi, ne bi bio nekakvo ozbiljno mjerilo kvalitete ni te momčadi, a ni mladog Španjolca. I dok se taj sastav mučio sa Segestom, a Segesta još više s njime, Olmo se malo sjedio na klupi,, pa malo trčao s loptom i bez nejg oko cijelog terena.

Na kraju se i zagrijao, te dobio posljednih sedam minuta. I imao nekoliko zanimljivih poteza, lijepih primanja, ubačaja, podvaljivanja lopte. I u tih sedam minuta pokazao je da zna, no i pred njim je još dug put do pune spreme, do prilagodbe na momčad i na čvrsti nogomet. U trećoj ligi, gdje će igrati za Dinamo B, čvrsti su dečki, bit će to prava škola za njega na putu do prve momčadi.

O njegovoj tehnici ne treba ni pričati, tu je dečko apsolutno 'doma', vidjeli smo da ima obje nogometne noge. I šteta je što nije dobio malo veću minutažu jer se na njemu vidjelo da je jako željan igre, da se želi predstaviti u što boljem svjetlu, u tih sedam minuta uletio je silno motiviran. No, bit će prilike. I kod Sretena Ćuka, ali vjerojatno nećemo dugo čekati da ga vidimo i kod Zorana Mamića.

Dinamo je B pobijedio je 1:0, pogodak je postigao u drugom poluvremenu Filip Škvorc iz jedanaesterca kojeg je izborio Çekiçi. Šteta je što je mladi stoper Stolnik pred kraj susreta dobio jaki udarac u glavu, pukla je koža na čelu i krvave glave hitnom je pomoći otišao na šivanje u sisačku bolnicu.

>> Za Dinamo potpisao kapetan mlade Barcelone i španjolski reprezentativac!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije