Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostaje u mirovini

Nijemci zvali Pilića za izbornika, on nije zainteresiran

Nikola Pilić
Marko Lukunić
01.11.2012.
u 21:27

Pilić se više ne misli micati iz udobne umirovljeničke pozicije pa čak ni u slučaju primamljivih ponuda

Nakon što je dugogodišnji izbornik njemačke muške teniske reprezentacije Patrik Kühnen dao ostavku na mjesto izbornika, Nijemci su se sjetili Nikole Pilića, hrvatske teniske legende, koji je do naslova u tom natjecanju vodio selekcije Njemačke, Hrvatske i Srbije.

– Neću više ponovo sjediti na klupi, nisam više zainteresiran – odgovorio je Pilić.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
peugeot
17:02 02.11.2012.

Ovaj krasni, stasiti Splicanin, za mene je najveci moguci gospodin na podrucju cijeleJugoslavije! Ja se njime oduvijek ponosim. Gospodin Nikola Pilic je doprinio sportskom i ljudskom ugledu Juge na svakom pedlju planete. Jest da je Novaka Djokovica tog divnog mladog covjeka i uspjesnog tenisera otkrila gospodja Gencic, ali je gospodin Nikola Pilic od "Djokera" napravio rijetki "teniski dragulj". On je taj "dragulj" izbrusio i ucinio da mocno sjaji. Moj duboki poklon ovom izvanrednom covjeku, sportisti, djetetu sa splitskih Firula, kao i Zeljko Franulovic. Pozdrav!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije