Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOKAZAO SE

Nijemci vjeruju da će Niko Kovač preuzeti veliki Bayern! A evo što on kaže na to...

Niko Kovač
Foto: Tobias Hase/DPA/PIXSELL
1/7
06.03.2017.
u 10:48

– Naučio sam da je u životu važno imati ciljeve. Ali, pritom ne smijete ići skokovima nego korak po korak – rekao je Kovač

Bivši hrvatski kapetan Niko Kovač radi sjajan posao na klupi Eintrachta. Kovač je lani preuzeo klub i spasio ga od ispadanja, a ove sezone drži ga u vrhu. Doduše, momčad mu je trenutačno u krizi, u posljednje četiri utakmice upisala je četiri poraza, ali još uvijek se bori za Europu.

Nije čudo da Kovača stoga mnogi vide i u većem klubu od Eintrachta. Njemački novinari spominju veliki Bayern, klub čiji je dres nosio kao igrač. Niko nije odbio takvu mogućnost, no kaže da ide korak po korak.

– Naučio sam da je u životu važno imati ciljeve. Ali, pritom ne smijete ići skokovima nego korak po korak – rekao je Kovač pa objasnio:

– Kao mladom igraču, cilj mi je bio postati profesionalac. I uspio sam u tome. Nakon toga, ciljevi su mi bili igrati prvu ligu, nastupati za reprezentaciju, zatim potpisati za Bayern i igrati Europsko i Svjetsko prvenstvo. Uvijek morate ići malim koracima. Ako sebi postavite teške ciljeve, veća je vjerojatnost da nećete uspjeti u tome.

Osim Bayerna, spominje se i mogućnost odlaska u Premierligu.

– S Eintrachtom imam ugovor do 2019. godine i želim raditi, a vidjet ćemo što će budućnost donijeti – kaže Kovač.

Osvrnuo se i na planove u Frankfurtu.

– Ovaj je klub uspavani div koji mnogo može napraviti. Eintracht ne mora biti prvak Njemačke, ali bio bi veliki uspjeh kad bi u idućim godinama bio stalno u gornjoj trećini ljestvice.

>> Kovač: Momčad je na rubu, moram improvizirati! Fifin dužnosnik: To je zlouporaba!

Komentara 4

FN
Fr@njo
13:37 06.03.2017.

Ne, nece.. Cacic ce..

TP
tugomir.pokas
12:29 06.03.2017.

Ma kvaliteta je, vidjeli smo kako je vodio Repku, stručan, kvalitetne komunikacije sa javnošću.Dokle čemo ovdje čitati članke koji liče na sponzorirane.

AN
anesinko11
13:08 06.03.2017.

jel ovo isto kao kad ste pisali da je transfer Ćorluke u Bayern gotova stvar ili da Srna 110% ide u Barcelonu, pa na kraju ćorak? Senzacionalizam i click baiting.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije