Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVA RAZLOGA

Nijemci tvrde: Zbog ovoga se skriva istina o Schumacherovu zdravstvenom stanju

FILE PHOTO: Michael Schumacher - Ferrari celebrates winnning the race
John Marsh/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
21.04.2021.
u 12:49

Posljednja detaljna obavijest o stanju sedmerostrukog svjetskog prvaka u formuli 1 dolazi iz rujna 2014. godine kada je Schumacher prebačen u svoju kuću na Ženevskom jezeru.

Gotovo osam godina je prošlo otkako je Michael Schumacher nastradao na skijanju i zadobio teške ozljede mozga, a o njegovu zdravstvenom stanju danas se jako malo zna.

Posljednja detaljna obavijest o stanju sedmerostrukog svjetskog prvaka u formuli 1 dolazi iz rujna 2014. godine kada je Schumacher prebačen u svoju kuću na Ženevskom jezeru.

Njemački Focus navodi da vjerojatno nikad nećemo doznati kakvo je zdravstveno stanje Schumachera i da se s tim treba pomiriti. Dva su razloga zašto se skriva istina o njemu.

Prvi je taj što zbog složenosti ozljede mozga kao u Schumacherovu slučaju ni najbolji liječnici ne mogu dati prognozu. Promjene su sasvim normalne i jedan dan može biti sasvim različiti od drugoga. Zbog toga predviđanja nisu pouzdana.

S druge strane, Sabine Kehm, kao predstavnica obitelji Schumacher, želi informirati javnost samo kad postoji nova i konkretna nada u poboljšanje.

Kad bi Kehm danas objavila priopćenje o Schumacherovu stanju, vjerojatno bi istu stvar morala učiniti i sutra. I prekosutra. Princip postaje jasan, navodi Focus.

Zbog ovih razloga obitelj se odlučila sasvim izolirati od javnosti i trebamo prihvatiti da možda nikad nećemo doznati u kakvom je stanju jedan od najomiljenijih likova u svijetu sporta.

Ključne riječi

Komentara 14

Avatar Bill Carson
Bill Carson
14:29 21.04.2021.

Jedina istina: ne žele da idol generacije bude viđen u postojećem stanju i da ga se pamti kada je bio potpun u svakom pogledu, a ne kao invalida.

Avatar Boycie1
Boycie1
14:28 21.04.2021.

Ćovjek se teško ozlijedio i teško je bolestan . Ima pravo na privatnost kao i svako ljudsko biće . Ostaviti ga na miru i njega i obitelj .

Avatar Šund_Alpinisti
Šund_Alpinisti
17:56 21.04.2021.

A saznali smo prije kratkog vremena iz jednog tabloida kako mu žena više nema novaca pa mora prodavati imanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije