Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OMRAŽENI AGNELLI

Najveći gubitnik Superlige u jednom danu promijenio priču: 'Očito neće moći...'

FILE PHOTO: Serie A - Juventus v AC Milan
MASSIMO PINCA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
21.04.2021.
u 12:06

Izdao je prijatelja Čeferina, izdao je poziciju koju je obavljao i obilo mu se to o glavu...

Predsjednik Uefe Aleksander Čeferin inicijativu o kreiranju Superlige shvatio je osobno jer se u to uključio njegov dotadašnji prijatelj Andrea Agnelli, predsjednik Juventusa. Isti čovjek koji se već sad povlači iz priče...

Navodno je Čeferin bio ljutit kada je otkrio da je "njegov prijatelj" njemu iza leđa radio na osnivanju Superlige.

Naime, Agnelli je bio predsjednik Europskog udruženja nogometnih klubova (ECA), ali se povukao i odlučio postati potpredsjednik Superlige. Još jučer (20. travanj) branio je ideju, govorio da će uspjeti, ali danas se predomislio. Naravno, zbog istupanja šest engleskih klubova iz natjecanja.

– Iskreno, teško da ovaj projekt može ići dalje bez Engleza. Očito je da neće moći – izjavio je Agnelli i potom dodao kako se sve radi zbog navijača:

– Želimo im pružiti najbolje moguće iskustvo.

Obećao je i nastavak inicijative u smjeru isplate solidarnosti cijeloj nogometnoj zajednici, a na navode kako će sad morati odstupiti s mjesta predsjednika Juventusa, odmahuje rukom.

– Takve neistine samo mi čine dobro.

No teško da se može oporaviti nakon cijele ove avanture. Florentino Perez straha nema, premoćan je i otvoreno zastupa Superligu gotovo dva desetljeća. Agnelli se "okrenuo preko noći", izdao ljude oko sebe i oni mu to neće oprostiti.

>>> Pogledajte reakcije na Superligu

Komentara 3

XI
xibau
12:47 21.04.2021.

Jedna od kontroverznijih promjena koja će biti uvedena u novi format Lige prvaka od 2024. godine, a koja neodoljivo podsjeća na Superligu: Dva zagarantovana mjesta u Ligi prvaka će imati dva "elitna" kluba koja se ne uspiju kvalifikovati u ovo takmičenje kroz svoja nacionalna prvenstva. Dakle, klubovi s najvećim koeficijentom će bez ikakve potrebe za borbom imati zagarantovano mjesto u Ligi prvaka.....

HR
hr76
20:41 21.04.2021.

Perez i Agnelli više nemaju što tražiti u europskom nogometu!

ED
edgar2
12:23 21.04.2021.

Juventusove dionice su jutros na burzi izgubile značajno na vrijednosti???!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije