Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAO DA JE NJIHOV

Nijemci predstavili Sosu navijačima: 'Ljevonogi Beckham, igra savršeno'

GER, 1. FBL, VfB Stuttgart vs SV Werder Bremen
EXPA/PIXSELL
10.05.2021.
u 19:54

- Teško je uspoređivati se s legendom, ali nije li lijepo čuti tako nešto?

Vijest da Borna Sosa "prelazi" u njemačku reprezentaciju još uvijek odjekuje i dok se u Hrvatskoj vode polemike oko njegove odluke, u Njemačkoj se putem službene stranice Bundeslige bave novim potencijalnim reprezentativcem, kako bi ga približili navijačkom puku.

Osim dobro poznatih detalja o njegovu prelasku iz Dinama u Stuttgart 2018., spomenuli su i ono manje poznato Nijemcima. Naveli su da kao svog idola vidi Davida Beckhama, ali i da je za razliku od proslavljenog engleskog reprezentativca Sosa ljevak.

- Sam je izjavio da mu je Beckham uzor i smatram da imaju iste kvalitete - kazao je Sven Mislintat, sportski direktor u Stuttgartu i time ostavio odličan dojam kod Sose:

- Teško je uspoređivati se s legendom, ali nije li lijepo čuti tako nešto? Naravno da jest. Imamo li on i ja išta zajedničko? Imamo, iako nije lako. Ili to imate u sebi ili nemate.

Na stranicama Bundeslige naveli su da uistinu Beckham i Sosa imaju sličnosti.

- Kao da gledate presliku Beckhama, ali kako trči po lijevom boku i ubacuje savršenu loptu za savršenom loptom.

Podsjetili su i da je prije deset godina kao uzora naveo Davida Alabu, koji također "ordinira" po lijevom boku na najvišoj razini. Ali, ono što je Oliver Bierhoff, direktor u njemačkoj reprezentaciji izjavio, ipak ima posebnu težinu. I sad je došlo do njemačkog upuka...

- Vjerujemo da ima potencijal postati bitan za Njemačku. Naravno, naše ambicije idu dalje od ovog Eura - izjavio je pa na taj način odgovorio svima vezano uz detalje oko državljanstva i samog nastupa za Njemačku.

Naime, očito na Sosu ne računaju u narednih nekoliko mjeseci, jer ni ne mogu. A pitanje je hoće li ikad i moći, o čemu smo u detalje pisali OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar jeremija1
jeremija1
20:06 10.05.2021.

Bivši kapetan Hrvatske U21... to ima samo jedno ime : izdaja. Sve drugo je lijevo-liberalno laprdanje i zaobilaženje istine...

GA
Gastarbeiter2
22:53 10.05.2021.

Ko prije djevojci, njemu djevojka 😉

UN
Undertaker
07:17 11.05.2021.

Dečko nema volju igrati za vatrene, a iz HNS se nisu niti potrudili za ga zadrže. Izgleda da nemaju šušku od njegovih transfera i to je to. Ima 23 godine i ne sjećam se da je ikada igrao za reprezentaciju te je jasno da nisu na njega računali. Poželimo mu sreću i puno utakmica i svatko gradi svoju sreću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije