Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ROBERT JARNI:

Nije me gazda Tan smijenio, u Sarajevu su bili nestrpljivi

'13.08.2010.,Kranjceviceva,Zagreb - Odigrano je 4. kolo 1. HNL, NK Hrvatski dragovoljac - NK Istra 1961 . Trener Istre Robert Jarni utakmicu je dozivljavao jako emotivno te ga je na kraju glavni sudac
08.04.2014.
u 21:35

– Momčad je pokazivala dva lica, jedno na domaćem terenu, drugo u gostima. U gostima nismo dominirali, ali smo imali prigoda, neefikasnost nam je bila najveći problem - rekao je Jarni.

Sarajevski otkaz nije doživio kao “atentat”, no Robert Jarni djelovao je iznenađeno nakon što mu je vodstvo Sarajeva uručilo jednosmjernu kartu do Splita, ali nije očajavao.

– Žalim što nisam posao dovršio do kraja. U polufinalu smo kupa, u kojem Sarajevo nije bilo od 2007. godine. Za prvim zaostajemo četiri boda, a još su četiri kola do kraja i svašta se moglo dogoditi – rekao nam je Jarni.

U njegovu smjenjivanju, smatra Jarni, nije sudjelovao gazda Sarajeva, malezijski milijarder Vincent Tan. Uprava kluba obznanila je da ga mijenja zbog neuvjerljive, nedominantne, neefikasne, neangažirane i nemotivirane igre. U šest utakmica, koliko je vodio Sarajevo, Jarni je izborio dvije pobjede, uz tri neodlučena rezultata i jedan poraz. No, u posljednje tri utakmice Sarajevo nije postiglo gol.

– Momčad je pokazivala dva lica, jedno na domaćem terenu, drugo u gostima. U gostima nismo dominirali, ali smo imali prigoda, neefikasnost nam je bila najveći problem. Uhvatim se za glavu kad se sjetim kakve smo prigode propuštali. Ključan je bio dvoboj s Olimpikom u kojem smo igrali 1:1, a propustili prigode kakve je teže promašiti nego pogoditi. Ta tri boda bi nam puno značila – rekao je Jarni.

Novi trener Sarajeva je Ljupko Petrović. A Jarni?

- Idem dalje, trenerski posao me privlači.

>> Jarni dobio otkaz, iz Sarajeva poručuju: On je najneefikasniji trener ikada

Ključne riječi

Komentara 2

JV
josip.vidakovic.52
08:07 09.04.2014.

Sta si trazio tamo?

AN
Andreeejjj
19:39 09.04.2014.

Ljupko Petrović legenda a Jarni uči i dalje, da možda jednoga dana u naučiš nogometne igre!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije