Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi ispad

Nick Kyrgios ponovno divljao, slomio dva reketa i psovao suca

Nick Kyrgios
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
15.08.2019.
u 13:21

U porazu protiv Hačanova Kyrgios je slomio dva reketa, a nakon meča se nije rukovao s irskim sucem Fergusom Murphyjem i bacio je cipele u publiku

Australski tenisač Nick Kyrgios ponovno je izazvao interes javnosti nesportskim ponašanjem nakon poraza u drugom kolu teniskog ATP turnira u Cincinnatiju gdje ga je sa 6-7 (3), 7-6 (4), 6-2 pobijedio Rus Karan Hačanov

U porazu protiv Hačanova Kyrgios je slomio dva reketa, a nakon meča se nije rukovao s irskim sucem Fergusom Murphyjem i bacio je cipele u publiku.

Kyrgios je dobro igrao prva dva seta, a kada je izgubio drugi set rekao je sucu da ide na WC. Sudac mu nije dopustio, ali ga je Australac ignorirao suca i napustio je teren uzevši sa sobom dva reketa.

Na videosnimci se vidi kako je ušao u hodnik svlačionice razbijajući rekete, a onda se okrenuo i vratio na teren, to može pogledati OVDJE.

Poslije toga, cijelo se vrijeme dok je bio na terenu žalio i svađao se sa sucem, a po završetku meča ga je i opsovao i nije se rukovao s njim, pogledajte OVDJE.

Kyrgios, 27. tenisač svijeta, u više je navrata kažnjen novčano zbog svog nesportskog ponašanja, a u svibnju je diskvalificiran s turnira u Rimu jer je u napadu bijesa bacio stolac na terenu.

>>> Pogledajte veliko finale turnira 'Gem Set Hrvatska' na Šalati 

Komentara 4

KI
kimi
13:48 15.08.2019.

Momak je definitivno najveći neprijatelj samom sebi ali zbog ovakvog ponašanja je krajnje vreme da potraži stručnu pomoć

NI
NikoCro
16:29 15.08.2019.

Gledao sam ga sinoc, prije je bio interesantan, no prelazi sve granice, ili neka potrazi strucnu pomoc ili zabraniti igrati tenis

PE
pepper
16:31 15.08.2019.

Idiot ostaje idiot

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije