Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne sluša trenere

Nema seksa prije mečeva? Ne pridržavam se tog pravila

Nick Kyrgios
Foto: Reuters/PIXSELL
30.05.2015.
u 00:30

'Bavljenje tenisom u tom smislu ima svojih prednosti, upoznajem mnogo zgodnih djevojaka i tko bi im odolio?'

Sportski učitelji uglavnom savjetuju svojim učenicima da izbjegavaju seks prije važnih mečeva. I većina sportaša drži se tih uputa, no ne svi. Neki o tome progovaraju i javno, a posljednji koji je to učinio 20-godišnji je australski tenisač Nick Kyrgios.

– Nema seksa prije mečeva? Ne pridržavam se tog pravila. Bavljenje tenisom u tom smislu ima svojih prednosti. Putujete svijetom, radite ono što volite i upoznajete mnogo zgodnih djevojaka. Pa tko bi im odolio? – zapitao se mladić grčko-malezijskih korijena čiji se izgled djevojkama očito sviđa.

No Nick ima jednu ogradu: ne ljubuje s tenisačicama.

– Tu morate biti pažljivi. S kolegicama s WTA Toura mogu biti samo u prijateljskim odnosima – objasnio je trenutačno 30. tenisač svijeta kojega mnogi smatraju predvodnikom novog vala.

>> Kyrgios velikim preokretom postigao što Australija nije vidjela deset godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije