Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presudio mu West Ham

Ni treći nije bio duguročna sreća: Watford opet uručio otkaz treneru

Nigel Pearson
Foto: Press Association/Pixsell
19.07.2020.
u 18:35

Watford je u petak izgubio sa 1:3 od izravnog konkurenta za ostanak u Premier ligi West Ham Uniteda te se uoči posljednja dva kola nalazi na 17. mjestu ljestvice

Prema navodima britanskih medija, engleski nogometni prvoligaš Watford u nedjelju je otpustio menadžera Nigela Pearsona dva kola prije kraja prvenstva.

Watford je u petak izgubio sa 1:3 od izravnog konkurenta za ostanak u Premier ligi West Ham Uniteda te se uoči posljednja dva kola nalazi na 17. mjestu ljestvice, posljednjem koje osigurava ostanak, s tri boda prednosti u odnosu na 18. Bournemouth i 19. Aston Villu.

No, u posljednja dva kola Watford ima težak raspored, očekuju ga još susreti protiv Manchester Cityja i Arsenala.

Pearson je preuzeo Watford u prosincu prošle godine kada je momčad bila posljednja na ljestvici. U prvih osam utakmica s Pearsonom na klupi Watord je izgubio samo jednom te je skočio na 17. mjesto na kojemu se i sada nalazi. 

Iako je prije poraza od West Hama Watford ostvario dvije pobjede, protiv Norwich Cityja i Newcastle Uniteda, Pearson nije uspio sačuvati posao.

Inače, Pearson je bio treći menadžer Watforda ove sezone, prije njega momčad su vrlo neuspješno vodili Španjolci Javi Gracia i Quique Sanchez Flores.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije